Snottie 18 Casanova

Casanova

Elke dag word ik blij wakker want zodra ik jou zie in je bed gaat er iets door me heen wat ik niet kan beschrijven. Ongekend veel trots en blijdschap zodra ik je zie en ik vind het geweldig als je nog ligt te slapen wat meestal nog zo is.
Je kunt net zo goed wakker worden als je moeder want ook die is met een paar uur pas echt aanspreekbaar en leeft de eerste paar uren in een soort van zombiestand.
Alles vind je prima in de ochtend en je ondergaat het allemaal zonder maar een kik te geven. Over het algemeen val je vaak na je flesje weer snel in slaap en lig je dan vaak nog een paar uur aan mijn zijde. Wat voor mij heel fijn is want dan kan ik ook nog even wat extra’s slapen.

Toch gebeuren er altijd iets bijzonders want zodra je bij de kinderopvang binnen kwam en je de stemmen hoorde van leidsters was je meteen wakker.
Niet alleen wakker maar je zetten meteen al je charmes weer in de strijd. Voor mij of je moeder was geen focus meer en alle aandacht ging naar de dames van de opvang.
Die had je al helemaal ingepakt bij de eerste kennismaking want zodra je mentor zal hoe lief je was zei ze die komt bij mij op de groep. Eigenlijk was je ingedeeld in de andere groep maar er werd wel even ruimte voor je gemaakt op deze. Met je lachen bekkie en de aandacht voor haar had je het alweer voor elkaar gekregen dat er iemand verliefd op je was geworden.
Dit deed je eigenlijk bij alle dames van de opvang. Iedereen is helemaal weg van je want je doet er erg goed op de groep want met voorlezen luister je aandachtig mee. Nieuw speelgoed heb je vaak vrij snel onder de knie en ben je dan uren mee zoet. Toch vind je het veel leuk om bij de dames op schoot te zitten en mogen van jou dan ook gerust de andere kinderen aandacht geven.
Flinder komt je regelmatig knuffels brengen en daar stopt ze pas mee als de leidsters dat zeggen maar Flinder komt je ook elke dag uitzwaaien als ik je weer mee naar huis neem.

Zelfs de locatie manager van de kinderopvang K. is helemaal weg van je. Ze vertelde me laatst dat ze alleen maar positieve geluiden over je hoort van de meiden. Het is zelfs zo dat ze een grap maakte over jou dat als er nieuw promotiemateriaal gedrukt moest worden jij wel haar favoriet zou zijn als model daar voor. Misschien was het als grap bedoeld maar het kwam heel serieus over. Ik ben er ook maar niet heel serieus op in gegaan en heb verteld dat natuurlijk wel aardig wat gaat kosten dan. De tijd zal het leren hoe serieus haar voorstel was.

Tante G. is ook helemaal weg van je want die komt nu ook vaker even langs. Meestal is het met een smoesje om even te helpen met de was of zoiets. Zodra ze binnen komt duikt ze altijd eerst even op jou af en zet jij meteen je onweerstaanbare glimlach op.
Zelfs ome R. die helemaal niks van baby’s moet hebben en alle baby’s maar stom vind. Heb je ook helemaal ingepakt want zodra die binnenkomt storm hij ook meteen op jou af. Pas na een korte begroeting van jou word er pas tegen mij en je moeder gesproken door zowel je ome R. en tante G.
Kennelijk kunt je de gedachte van mensen veranderen want bij elk bezoek zie ik de liefde groeien tussen jullie. Het is iets wat zo mooi en bijzonder is om te zien en bevestigd nogmaals het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt met hun als voogd voor je te vragen.
17 feb 2022 - bewerkt op 16 mrt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Papavan
Papavan, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende