Snottie 31 Casanova over de grens en pret in bad

Eindelijk is het dan zo ver je eerste vakantie. We besluiten een weekend je weg te gaan naar het favoriete hotel van je moeder in Duitsland. Ook al zijn we er vaak geweest is alles deze keer anders zoals het inpakken van de auto. Door al jou spullen zitten die afgeladen vol en heeft zelfs je moeder deze keer genoeg aan een rugzak. Dit terwijl de vorige keren de auto afgeladen vol zat met de koffers van je moeder.
Deze keer zijn het jou spullen en als je de auto ziet zou je denken dat we een maand op vakantie gaan in plaats van 2 nachtjes. Ook al hebben de afgelopen maanden heel wat ritjes gedaan is deze wel heel bijzonder en dat is niet omdat het je verste rit gaat worden. Nee, het is omdat we je meenemen naar een plek waar we voor jou geboorte heel blij van werden en overigens nog steeds. Alleen nu mag je het met ons mee beleven en het zal je eerste overnachting worden buitens huis. Je zal 2 nachten in je campingbedje moeten gaan liggen en ondanks de 2 proefslaapjes die succesvol waren. Begin ik ergens wel te twijfelen of dit wel een goed idee is maar je moeder en ik zijn wel even toe aan een weekend ontspanning. Zullen we geen overlast bezorgen bij de andere hotelgasten of hebben wij misschien wel last van de overige gasten van het hotel. Misschien vind je het wel helemaal niks en besluit je het zo bont te maken dat we weer om kunnen keren naar huis.

Gelukkig voor ons ging de autorit naar Duitsland goed maar hebben we er langer overgedaan als in het verleden. Tegenwoordig duren autoritjes wat langer omdat we rekening moeten houden wanneer jij een fles moet hebben en jij beslist wanneer je toe bent aan een nieuwe luier. Ook het klaar maken voor vertrek kost tegenwoordig meer tijd want telkens als we op het punt staan om de auto in te stappen moet meestal je broek op nieuw verschoond worden. Het is iets waar ik nog steeds aan moeten wennen dat soms de dingen extra tijd kosten.

Veel hadden we niet op de planning staan omdat we gewoon zouden gaan kijken wat er op dat moment mogelijk zou zijn. Los van de ritjes naar de verschillende supermarkten hadden we nog 1 ding op de planning staan voor dat weekend. We wilde kijken voor een vervolg stoeltje voor in de auto want je groeit zo verschrikkelijk snel. Met de dag lijk je wel een kilo erbij te krijgen aan gewicht en dat gedoe met de maxicosi in en uit de auto zijn je moeder en ik wel een beetje klaar mee.
Gelukkig voor ons is het lekker rustig in de winkel en vinden we snel het vervolg stoeltje voor jou. We staan nog maar een paar seconden te kijken bij de stoel of er staat een verkoopster naast ons. Ik laat de interactie deze keer over aan je moeder met de dame want die weet wat we precies nodig hebben. Zodra de dame bij jou in je gezichtsveld komt ga je meteen in versiermodus. Je begint weer te stralen met je oogjes en zet je grootste glimlach weer op. Bam en verkocht is ze zoals elke andere vrouw die maar in contact met je komt.
Ook al praat ze Duits tegen je vind jij het weer helemaal geweldig. Je moeder besluit toch nog even te wachten met de aankoop maar we weten nu wel dat we er 1 of 2 gaan kopen. Voor dat we de winkel uitlopen toon je nog een keer je onweerstaanbare blik aan de verkoopster.

Thuis vind je het helemaal geweldig als we je in bad stoppen. Je trappelt dan flink in de rond met een beentjes en slaat met je armen op het water. Met uiteraard tot gevolg dat je er altijd een flink waterballet van maakt en dan zijn wij weer blij dat het gelukkig in de douche gebeurd altijd.
Eigenlijk pas je niet meer in je kleine badje want daar ben je eigenlijk gewoon uitgegroeid. Bij onze hotel kamer zit een bad en jij gaat samen met mij in bad. Een dun laagje water erin en ik wijdbeens zittend zodat je er tussen in kan zitten. Dat vind je al een bijzonder iets terwijl je moeder jou in bad tilt kijk je glimlachend aan maar die blik veranderd zodra je voet het water raakt. Ik zet je voor mij neer tussen mijn benen en al gauw spartelen je beentjes alle kanten uit en begin je te krijsen van plezier. Het maakt je niks uit dat het water op spat in je gezicht. Sterker nog je slaat met je armen ook wild op het water. Je moeder en ik hebben onze handen vol aan je om je recht op te houden want door al dat water op je bent je spekglad.
Na een kwartier merken we dat je er klaar mee bent. Moe of omdat het water kouder word tilt jou moeder je eruit. Zodra je die avond je bedje voelt zijn je oogjes al dicht. Na een mooie dag vol indrukken vind je het genoeg geweest en val je snel diep in slaap.
04 nov 2022 - bewerkt op 20 dec 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Papavan
Papavan, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende