Snottie 30 Je eigen karakter ontwikkelen

Het is inmiddels al een paar weken terug dat je geopereerd bent en hoeven we je niet meer met ze 2en te verschonen omdat je extra aandacht nodig hebt. Zelf de nazorg gaat zelfs zo goed dat ik al stiekem aan het afbouwen ben wetende dat je het prima op eigen kracht kan. Het is nog een paar weken wachten tot we op controle mogen met je bij de behandelend arts maar ik weet al wat die gaat zeggen. Die zal vertellen dat je prima doet en dat we mogen gaan afbouwen. Gelukkig want ik begin inmiddels wel een beetje moe te worden van telkens weer die uitleg en vooral dat mensen het willen zien. Je bent tegenwoordig een normaal ventje waar niks aan te zien is of je moet er echt op gewezen worden en dan als nog moeten je heel erg goed kijken.

Elke dag kan ik van je genieten en vind het geweldig om te zien hoe je mij telkens weer te verbazen met een nieuwe ontwikkeling. Inmiddels ben je echt een persoontje aan het worden met zijn eigen karaktertrekjes en zijn eigen wil. Ik begin vooral in je karakter steeds meer je moeder te herkennen want je hebt echt een hoop van haar. Vooral als het met eten gaat het jou nooit snel genoeg en met gebaar en geluid geef je dat dan ook meteen aan. Met een krijsende stem en een grijp beweging met je handen meld je dat je honger hebt. Het altijd zo rustige mannetje dat je bent word dan opeens ongeduldig en zelfs als het te lang duurt driftig. Je kunt steeds duidelijk je emoties laten tonen in je gezicht en als je kop onweer staat berg je dan maar. De momenten dat je verdrietig bent kijk je met je traanoogjes en pruillip om je heen en weet je iedereen die het ziet voor je te winnen. Iedereen wil jou dan zo snel mogelijk troosten en gelukkig ben je nooit lang verdrietig.

Net als vandaag heb ik me niet geschoren en dat vind je echt verschrikkelijk. Ook al ben je erg gek op me maar zodra ik maar een beetje stoppels begin te krijgen kijk ik een afkeurende blik van je. Deze blik geef je me als je een kusje geef of op je buik aan het blazen ben. Inmiddels hebben dit ook al getest op je voor en na het scheren en met een geschoren gezicht mag ik genieten van je pretoogjes en je geweldige lach.
01 nov 2022 - bewerkt op 01 nov 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Papavan
Papavan, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende