Vandaag op "dumb fucking bullshit"

Ik ging vanochtend dus naar de huisarts om de resultaten van mijn bloedonderzoek te bespreken. En duh, ik had zo`n schrijnend B12 tekort dat ze dachten dat ik veganist was. Ik heb geen enkel idee hoe dat had kunnen gebeuren, want ik eet gewoon vlees en vis en champignons en the whole works. Dus toen kreeg ik een B12 prik en dat doet echt waanzinnig pijn. Over een maand moet ik er nog een. Zo jammer weer.

Maar beter nog: Ik heb dus ook een tekort aan een vitamine waar ik in al mijn levensjaren en wijsheid nog nooit van gehoord heb: Selenium. Ook een stof die zich in bar veel voedsel bevindt en waarvan ik geen idee heb hoe ik een tekort opgelopen heb.

Vitamine D3 tekort. Ik heb de hele zomer niks anders gedaan dan in de zon liggen. Wat wil mijn lichaam nog meer?

Dus ja, nu heb ik weer een hele bundel aan pillen en ampules en druppels die ik moet nemen. Heb ook een leuk zwangerschapstheetje voor mezelf uitgezocht bij de apotheek, om de pijn van de 6000 supplementen te verzachten. Met de misselijkheid gaat het ook echt uitstekend, kan amper door de supermarkt lopen zonder over mijn nek te gaan. Maar van wat ik begrijp moet dat over een paar weken ook bijtrekken, dus fingers crossed.

Volgens mij moet ik inmiddels al mijn verhalen met de Roosvicee-slogan afsluiten. Dus, proost?
08 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 4 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende