Ah joh.

Het was goed om erachter te komen dat mensen bij de tweede zwangerschap even social incapabel zijn als bij de eerste.

"Maar je ziet nog helemaal niks!!!", roept de irritante moeder van mijn schoonzus voor de honderdmiljardste keer (halfzus van mijn man, godzijdank, anders zou dit mijn schoonmoeder zijn en eerlijk, dan zou ik naar Noord-Korea verhuizen). Nou, als je het niet kan zien heb ik fantastisch nieuws voor je: Je kunt je ogen gratis en voor niks bij elke opticien laten testen! Ik ben 30 weken zwanger, NATUURLIJK ZIE JE HET. Wat de fuck moet deze buik anders wezen, mijn vetrolletje deluxe? Rol van een klif af zeg.

"Je gaat het heel zwaar krijgen met twee kinderen verdrietig", dank je wel, ik zal vast de eerste wezen die twee kinderen heeft. Bid voor me, er zal vast een reden zijn dat de Heilige Maagd Maria het bij een kind heeft gehouden.

"Waar ga je bevallen??". Dat vroeg je me bij de vorige baby ook, mijn antwoord blijft hetzelfde: Ik ga me naar Afghanistan laten airliften.

En:
- Heel veel horrorverhalen van jaloerse eerste kinderen die het tweede kind probeerden om te leggen (??)
- Mensen die meteen op je af komen rennen om je buik te aaien en je dan heel vreemd aankijken als je ze wegduwt en vraagt om je niet aan te raken.
- Ongevraagd naamadvies. En ik quote: "Ik weet dat het me niets aangaat, maar misschien kunnen jullie dit keer een moderne naam uitkiezen. Wat vind je van Yannick?". Hier kan ik echt VEEL op zeggen, maar het enige wat ik ga zeggen is dat dit echt een super bijdrage is van de vrouw die haar kind "Alexander" heeft genoemd. Misschien kon jij een naam voor je kind uitkiezen die niet letterlijk iedereen en zijn hond heeft, hm?

Een moderne naam. Yannick. Ik heb d`r maar bedankt voor de input en gezegd dat we nog tijd hebben en zeker wat zullen vinden. Yannick. Yannick.

Modern. De enige moderne namen is die zelfverzonnen shit waar Amerikanen continu mee aan komen kakken. "Knoxlynn". Is het überhaupt een naam als je er geen "Lynn" of "Leigh" achter zet? Had ik mijn andere kind Jonaleigh moeten noemen in plaats van Jonah? Of misschien Jonalahiti, aangezien we ons toch in Oostenrijk bevinden.

Yaaaaaannickkkk. Toen ik mijn man later die dag over de schoonmoederperikelen begon te vertellen, zuchtte hij diep. "Vertel me alsjeblieft niet dat ze Yannick voorgesteld heeft". Hij zuchtte nog eens toen ik het bevestigde.

Ik weet het niet, ik heb zo het vermoeden dat Yannick het niet gaat worden. Ik voel het aan mijn vruchtwater cool!
23 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 7 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende