Spekkie.

Dus, gup is 38 cm en weegt ca 1,400 gram. Hij had heel erg geen zin in de afspraak, ze hebben een FECG gemaakt (hartslag een aantal minuten lang opgenomen en getekend), en hij was de hele tijd aan het proberen de apparatuur weg te trappen. Nul medewerking gewoon.

Mijn kleine vriend ligt verder nog steeds dwars (in alle opzichten van het woord blijkbaar). Het verbaast me niet, en ik heb me er ook al op ingesteld dat ie niet gaat draaien want hij is retelui. En daarnaast wist ik het eigenlijk al, want hij zit letterlijk de hele tijd met zijn voet achter mijn heupbot te wiebelen en met de rest van zijn ledematen kriebelt hij dan rechts in mijn zij. Een voet in je heup is trouwens echt. niet. chill. En hij doet niets liever natuurlijk.

Dus ja, alles prima. Ben wel echt weer super vermoeid de hele tijd en ik merk dat ik het mezelf ook best kwalijk neem dat ik nergens energie voor heb. Ik moet er eigenlijk begrip voor hebben, maar sjezus ik ben al sinds het eerste trimester gewoon tot niets vaardig. Alleen maar moe, alleen maar ziek, alleen maar zus, alleen maar zo. Het is een paar weken goed gegaan, maar nu heb ik gewoon weer echt behoefte aan dagelijkse middagdutjes. Pff. Ben zelf een baby geworden.

Moet zo naar een verjaardagsfeestje. Heb voorgenomen niet heul lang te blijven, maar een beetje menselijk contact doet goed hoop ik vrolijk We zitten in ieder geval al in de aftelfase haha verliefd

(send help ik ben hier helemaal nog niet klaar voor iropjgoiewrjtoijiojeg)

Roosvicee?
18 feb 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 6 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende