The saga continues.

Gister werd ik door de gemeente gebeld dat ik in quarantaine moet tot mijn corona testuitslag daar is. En dat ik gebeld word voor een afspraak voor de test. Voorlopig nog niet gebeld maar ja. Dit is gewoon super dom, ik heb 1 week mogen werken en het is meteen raak. Hoe moeten we de rest van dit schooljaar dan overleven lmao. Mijn partner is ook sinds maandag in quarantaine.

Verder zijn we aan het bruiloft plannen. De datum hebben we voor 2022 geprikt want 2021 ziet er op zijn zachtst gezegd niet goed uit qua corona. We willen natuurlijk wel gewoon zonder mondkapjes kunnen viben. Maar goed, we kunnen ook geen trouwlocatie vastleggen momenteel want we willen de locatie natuurlijk wel eerst bekijken en we zitten zoals gezegd allebei in quarantaine erg vrolijk

Goeie tijdperiode om in leven te zijn, wat een heisa.

Vanaf volgende week moet ik dan ook nog naar school. De meeste van mijn lessen zijn omgezet naar online only maar 1 vak heeft besloten dat er 3 lessen op de universiteit plaats gaan vinden. Ja waarom niet, ik heb absoluut zin om om de twee weken in quarantaine te moeten. Wie niet?

Ik mis mijn vrienden en ik mis het om random boodschappen te gaan doen als ik me verveel. Verder gaat alles uitstekend.
30 sep 2020 - 156x gelezen
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 3 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende