Mission Possible

Het is alweer eventjes geleden, maar ruim een week geleden hebben we mogen helpen bij Mission Possible. We begonnen op dinsdag met een snelcursus bidden en nog wat andere informatie, waarna we officieel hadden moeten meehelpen bij de opbouw. Ze liepen alleen voor op schema, dus in plaats van mee te helpen mochten we naar ons huisje. Daar hebben we met de meiden van de klas samen gegeten en in de avond nog wat gechilld. De volgende dag stonden we in de ochtend weer paraat en hebben we meegeholpen om de stoelen in de zaal klaar te zetten. Daarnaast kregen we ook deze dag weer verschillende informatie naar ons toegeschoven en mocht ik 's avonds helpen de tickets van mensen te scannen. Ook de dagen daarop heb ik dit verschillende malen gedaan. Ook heb ik mogen meehelpen met de collecte. Bidden is hem helaas niet geworden, omdat ze eigenlijk alles vanaf het podium deden. De vrijdagavond was eigenlijk de enige oproep die ze deden, maar toen kon ik mijn bidmaatje niet vinden dus ging voor mij het verhaal niet door.

Naast het meehelpen heb ik ook gewoon heel veel met het programma mee kunnen doen en niets gemist. Zelfs was ik nog nooit naar Mission Possible geweest, maar het zat wel in mijn achterhoofd dat ik er zoiezo een keer heen wou. En nu kon ik gratis heen, daar meehelpen zonder dat ik iets van het programma heb gemist en zaten we in een mooi huisje vlakbij en kregen we heerlijk personeelseten. Al met al was het gewoon top.

Het hoogtepunt voor mij in het programma was de vrijdagavond, toen Heidi Baker op het podium stond. We begonnen met aanbidden en dat was zo krachtig. Dat is me nog wel het meeste bijgebleven. Ook de donderdagochtend is een ochtend wat me bij is gebleven. Er werd toen verteld over de toren van Babel en dat zij een manier hadden gevonden waardoor er voor hun niets meer onmogelijk was en dat God moest ingrijpen. Zij gebruikten het tegen God, maar van hun gedrag en manier van met elkaar omgaan kunnen we heel veel leren. Als we een eenheid worden zoals zij dat waren alleen dan in overeenstemming met God dan is er niets meer onmogelijk voor ons. Als iedere christen zich dat zou beseffen dan zou er echt heel veel veranderen. Maar ook de bewogenheid van Mattheus en de anderen heeft gewoon heel veel indruk op me gemaakt. Het gaat niet om de hele conferentie, maar juist dat we de maatschappij ingaan en Jezus daar laten zien.
01 nov 2016 - bewerkt op 01 nov 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Heiligboontje
Heiligboontje, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende