Hersteldagen

Afgelopen zondag tm dinsdag zijn we naar Berg en Dal geweest waar we hersteldagen hadden o.l.v. Jaap en Astrid Feddes. Dit in een mooi huisje in en natuurrijk en bebost gebied. De zondag vond ik het nog niet zo leuk dat het in een bebost gebied was, aangezien ik in het donker te voet aankwam. Alle ode dan ook aan mijn zaklamp app op mijn telefoon. Maar toen ik de volgende dag de natuur in daglicht zag groeide mijn waardering zeer.

Als voorbereiding op deze dagen moesten we de questionnaire invullen dat samen hing met het onderwijs dat we kregen. Dit onderwijs was verdeeld in verschillende blokken en behandelde telkens een ander deel van de questionnaire. Na elk blok kregen we ook de ruimte om dingen met elkaar te delen en met elkaar te bidden en de laatste dag mochten we ook over elkaar profeteren en voor elkaar voor genezing bidden. En wat is er in deze dagen veel gebeurd. Verhalen die achter mensen wegkwamen wat je nooit verwacht had en weer het besef van hoeveel lasten mensen met zich mee kunnen dragen, maar ook dat God dingen openbaar maakte waarvoor gebeden kon worden en waar bevrijding voor kon komen. Echt heel bijzonder als ik er nu weer zo op terugkijk. En ook in onderwijs dat er dingen naar voren kwamen die ik nog helemaal nooit zo gelezen had.

Voor mezelf is echter het hoogtepunt pas aan het einde van de laatste dag gekomen. Daarvoor leek alles minder binnen te komen, hoe graag ik ook wilde. Misschien was het ook wel dat ik bij anderen van alles zag gebeuren en er bij mezelf niks leek te gebeuren waar ik zo van baalde. Ook de tweede dag, waar werd gebeden voor bevrijding op verschillende gebieden en ik bij sommigen echt dingen zag gebeuren, maar ondanks dat ik bij verschillende dingen ook mijn hand kon opsteken en gebed kreeg leek er weinig te gebeuren. Wel is er die avond over me uitgesproken dat God liederen op mijn hart gaat leggen die ik mag gaan opschrijven, wat zeker een bevestiging was van verlangens waar ik al mee rondliep.

Later op de avond nog persoonlijk voor me laten bidden omdat ik al een tijdje last had van spanning in mijn lichaam en last van mijn ogen en ook tijdens dit gebed dat ik de aanwezigheid van de Heilige Geest heel sterk ervoer, maar de spanning en de pijn ging nog niet helemaal weg en de volgende dag merkte ik dat er nog helemaal niets veranderd was. Deze dag heb ik tijdens het laatste blok, waarbij we voor elkaar mochten bidden voor genezing, weer hiervoor laten bidden. In het begin leek het erop dat het weer geen uitwerking had, tot iemand op haar hart kreeg dat er iets verbroken moest worden vanuit het voorgeslacht wat behoorlijk raak bleek te zijn. Sindsdien is er een behoorlijke last van me afgevallen wat ik in alles merk, nog steeds. Ik ervaar weer de vreugde, de blijdschap en ook dat de mensen om me heen zelfs zeiden dat ze aan mijn gezicht konden zien dat er iets veranderd was.

Voor de rest zijn we deze dagen behoorlijk beproefd op waar ons hart lag. Regelmatig dat je tijdens het onderwijs de geur rook van de popcorn die je aandacht weleens van het onderwijs afhield.engel En zo zijn we nog met vele andere lekkernijen verwend en kan ik zeker zeggen dat er goed voor ons gezorgd is.

Volgende week mogen we dienen bij Mission Possible, wat ongetwijfeld weer nieuwe bijzondere verhalen gaat opleverenerg vrolijk





15 okt 2016 - bewerkt op 15 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Heiligboontje
Heiligboontje, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende