Komt het echt allemaal goed?

Ik had vandaag dus.. tromgeroffel.. mijn eerste rijles. En ik voel me eigenlijk de domste autorijder die er ooit bestaan heeft. Ondanks dat ik ook snap dat het pas de eerste les was maar ya know. Drama hoort bij mij.

Ik kan me zelf niet eens meer herinneren wat ik allemaal fout heb gedaan, alleen dat het rampzalig en overweldigend was want wow je moet aan 30,000 dingen denken terwijl mijn hersenen hun maximale capaciteit bij 2 hebben bereikt. Vervolgens moest ik de weg op, raakte ik bij het rechts afslaan een beetje in paniek en stierf de motor vervolgens. Ik weet haast zeker dat mijn instructrice me het liefst in de kliko wil gooien.

Oh en ik kan voor geen ene meter sturen want ik kan niet inschatten hoe ver ik het stuur moet draaien om mijn doel te behalen?? En de middenstreep lijkt ineens veel te dichtbij als je het uitzicht vanaf de passagierszit gewend bent en ik had de hele tijd het gevoel dat ik tegen de andere auto's aan ging rijden.

Ik heb dit nu iedereen verteld die het wil horen en iedereen vond het super grappig en "ja maar het is pas je eerste les". Ik heb het ook gegoogled en mensen op Google delen soortgelijke ervaringen met hun eerste rijlessen en zweren ook hoog en laag dat het beter wordt.

Komt het echt wel goed schatje? Ik geloof het graag maar doe me desalniettemin maar 12 glazen Roosvicee. Woensdag weer les ;_;
17 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 5 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende