Hmpf.

Nou, yo girl is officieel huisvrouw. Net braaf mijn man gedag gezwaaid en wtf ga ik nu doen, ik ga echt niet elke dag het huis poetsen lmaoooooo. Ga zo denk ik mijn motivatiebrief bewerken, dan kan A. er straks overheen lezen en dan kan ik weer aan het solliciteren slaan. Het is alleen echt heel lastig dat ik nog studeer EN dat ik niet kan tillen en sjouwen, dat beperkt het aanbod toch echt enorm. Maar where there`s a will there`s a way, en ik ben koppig.

Komt wel goeeeeeeeeeeeeed.

Ennnnnnnnnnnnn ik mag afrijden! Heb gister met mijn rijschool gebattled en toen zeiden ze uiteindelijk oke, je mag afrijden zonder ons zegen maar dan wel op eigen risico. Bruh. Een herexamen kost 120 euro en een les kost 100 euro, dan neem ik liever dat herexamen oui.

Verderrr is mijn rituals pakketje vandaag binnen gekomen verliefd Een superschattige babyhanddoek met olifantjes, baby shampoo/lotion en een striae-creme voor mezelf. En het mocht geen dag later komen want ik heb al 1 rode boze striae? Echt hoe dan.

Om mijn klaagzang af te sluiten: Ik val nog steeds af en ik kan inmiddels alle botten in mijn reet voelen en dat doet pijhiijnn. En ik ben heel emotioneel, we hebben gister Kolonisten van Catan gespeeld en toen mocht mijn schoonmoeder een kaart bij me trekken en toen ben ik een kwartier lang compleet ontroostbaar geweest. Ik schaam me dood erg vrolijk

Zwangerschap is echt een avontuur voor zowel mij als mijn omgeving, 8/10.
22 sep 2021 - bewerkt op 23 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 4 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende