Hai.

Ik heb mijn scriptie 3 keer herschreven maar hij is sinds gister officieel ingeleverd dus er kan geen 4e keer komen. Ergens moet je ophouden he. Hij voelt nog steeds niet goed genoeg, maar ik kan er niks meer aan doen en blijkbaar is dit sowieso een heel normaal gevoel onder studenten. Dus ik ga achterover zitten en hopen dat het een voldoende is.

Verder moet ik nog 1 heel moeilijk tentamen halen en dan is het ez sailing en dat voelt echt.. raar. Ik heb zo hard moeten knokken om op WO niveau te kunnen en te mogen studeren, er was altijd zoveel stress en bullshit dat het gewoon.. onwerkelijk voelt. Mijn laatste semester. En dan heb ik mijn eerste titel. Holy shit. En als alles goed gaat woon ik over 4 maanden weer in Nederland.

Ik kan gewoon niet omschrijven hoe onwerkelijk dit is. Ik ben er gewoon bijna. Ik heb het gewoon gedaan.

Dus, dat is wat me tegenwoordig 's nachts wakker houdt.

De afgelopen maand was een mengelmoes aan goed en slecht. Slecht was mainly mijn scriptie want dat ding hield me wakker en ik kon me nergens anders op concenteren en als ik de hele dag eraan gewerkt had en 's avonds in mijn nest lag dan kon ik niet slapen omdat ik het gevoel had aan die scriptie te moeten werken. Het was echt erg.

Op 12 februari waren mijn vriend en ik 7 jaar samen. Dat hebben we gevierd met een dagje sauna en een lekker etentje. Ik kon de scriptiestress echter niet helemaal van me af zetten en ik vind het jammer dat dat de donkere wolk over wat onze dag had moeten zijn is. Volgend jaar beter.

Vorige week heb ik eindelijk mijn angsten het raam uit gegooid en heb ik die neuspiercing laten zetten die ik al sinds mijn 16e wilde. Ik ben er super blij mee en vooral blij dat ik het toch heb gedaan. Nu is het wachten tot mijn moeder het ziet en over de rooie gaat maar fuck it, ik ben volwassen.

Vorige week is ook de baby van vrienden van ons geboren. We hebben het in Servië gevierd hahah, dat is sowieso het gekste wat ik dit jaar zal doen. 1 dagje naar Servië. Maar het feest was ontzettend leuk, Serven weten wel hoe ze party moeten zetten. Helaas had ik mijn telefoon niet snel genoeg op airplane mode gezet (letterlijk 1 minuut te langzaam) en heb ik nu een roaming rekening van 60 euro. 1,50 per 100 kb, het zou crimineel moeten zijn.

Maaaaaaaaaar okay misschien leer ik ooit van mijn fouten. Ik heb dit twee jaar geleden namelijk ook in Oekraïne gedaan.

Verder in schoonouder drama: Mijn schoonvader was vrolijk tegen mijn vriend aan het vertellen over hoe goedkoop vluchten tussen Graz en Amsterdam zijn, en mijn vriend dacht dus dat zijn vader het Nederland-gebeuren had geaccepteerd en vluchten aan het kijken was zodat hij ons zou kunnen komen bezoeken. Niets bleek minder waar; Mijn schoonvader probeerde juist voor te stellen dat Alex in Oostenrijk blijft en mij een paar keer per jaar in Nederland komt bezoeken.

Oh. My. Fucking. God. Ik weet niet eens of dit grappig is of ronduit triest lmao het is echt te dom voor woorden. Stel je voor dat je zoveel moeite hebt met het loslaten van je volwassen zoon. Mijn vriend kijkt inmiddels heel erg uit naar de verhuizing omdat hij afstand van zijn ouders wil. Nooit gedacht dat die dag zou komen.

Verder probeerde mijn schoonvader me tot mijn horror tijdens een gesprek over goulasch uit te leggen wat brood was. Dat was ook niet zo cash money.

Dus, dat is de update van de afgelopen tijd vrolijk
03 mrt 2020 - 253x gelezen
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 3 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende