Fuck off.

God het is zo chaossssss.

Ik had vanochtend een sollicitatiegesprek. Ik heb 10 sollicitaties verstuurd naar organisaties in de buurt van waar Alex werkt en eentje naar een organisatie in Graz, waar we nu wonen, en ik dacht dat het daarmee gedaan zou zijn.

Maar raad eens welke van de 11 er letterlijk de volgende dag terug heeft gebeld. Ja, natuurlijk die in Graz. Ik had vanochtend het sollicitatiegesprek, het lijkt me super tof om daar te werken, ik wil het ook heel graag, het is een baan van 30 uur per week wat natuurlijk ideaal is, de teamleider kwam ontzettend empathisch en wijs op me over, er zijn doorgroeimogelijkheden en veel aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En het is super te combineren met mijn Master.

En ja hoor: Ik mag aanstaande maandag een dagje meelopen om te kijken of het klikt. En ik heb er goede hoop op.

Ja wat heb ik nou dan in buttfuck nowhere te zoeken lmfao dus ik ben weer huizen aan het kijken in Graz en het is een ramp zeg ik je. Alex wil niet apart wonen en zit te morren dat ie dan nog steeds een reistijd heeft maar ik heb geen oplossingen meer voor hem. Heb ik hem ook recht voor zijn raap gezegd. Je kunt je er a) bij neerleggen, b) apart wonen, c) het is maar voor een jaar wat zeik je seriously ik had ook naar Nederland kunnen verhuizen het kan ergerrrrrrr.

Ja. Hij heeft plannen om nog een jaar bij zijn huidige werkgever te blijven want hij heeft een positie aangeboden gekregen in het bedrijf van een van zijn vrienden. En dat is dan in een stad die 15 minuten rijden van Graz is en dan zitten we in Graz gewoon prima. Dat jaartje overleeft ie wel, vooral als alles binnenkort weer in lockdown gaat want we hebben momenteel elke dag +180 besmettingen.

Ik snap ook wel dat het super vervelend voor hem is dat hij zo super vroeg moet opstaan, en dit is gewoon een hele gecompliceerde situatie zonder echt goeie oplossing, laat staan mogelijkheden tot compromis. Ik vind eigenlijk dat we allebei een klein stekje moeten uitkiezen, ik in Graz en hij in buttfuck nowhere en op dagen dat hij energie heeft komt hij gewoon "normaal" thuis naar mij en op dagen dat hij vermoeid is kan hij daar blijven om bij te tanken.

De woning waar we vorige week zo enthousiast over waren is m ook niet geworden uiteindelijk omdat we dan onze eigen keuken moeten kopen en allereerst wil ik een normale keuken want ik kook graag maar ik wil niet zo'n ieniemienie superbenauwd gat. Ten tweede is dat blijkbaar een eis die al gauw in de 2000 euro kan lopen. En als laatste gaat het een gepuzzel worden om de keuken erin te krijgen aangezien de "kamer" een eigenaardige vorm heeft.

Echt, hoe moeilijk kan een huis vinden zijn lmao.

Voor nu gaan we maar gewoon eens kijken hoe het meelopen op maandag verloopt en dan zien we wel verder want voor ik officieel aangenomen ben valt alles onder te vroeg juichen. Desalniettemin gaan we dit weekend wel gewoon huisjes kijken, twee in buttfuck nowhere en drie in Graz.

Mooi man, leven nahnah Kan ook nooit normaal of lekker rustig verlopen nahnah Ach ja.

PS: Als we daadwerkelijk apart gaan wonen kan ik eindelijk stiekem een hamster kopen. En een hond. En een baby geit. Hou me tegen.
23 jul 2020 - 260x gelezen
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 3 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende