Dromen.

Ik zit weer in een "droom zo bizar mogelijk" fase van mijn leven en ik geloof dat het toppunt inmiddels bereikt is. Afgelopen nacht droomde ik dat mijn vriend en ik een paar dagen op vakantie gingen en de konijnen alleen thuis lieten. Gebeurt in het echte leven wel vaker dat die twee alleen thuis zijn, en tot nu toe is er nooit sprake geweest van drugsfeesten, vreemde konijnen over de vloer of andere kleine criminaliteit.

In ieder geval, in mijn droom kwamen we na die paar dagen weer thuis, en vonden we een brief van de politie dat de konijnen gearresteerd waren en we naar het bureau moesten om de gebeurtenis te bespreken. Eenmaal daar aangekomen treffen we een hele boze burgemeester aan. Hij wilde niet precies zeggen wat er voorgevallen was (ik geloof dat de creativiteit van mijn brein daar ophield), maar wilde ons wel laten weten dat de konijnen in onze afwezigheid het stadscentrum compleet op stelten hebben gezet, en dat ze elektronische huisarrest hebben tot de rechtzaak. "Ja maar hoe ziet elektronisch huisarrest er bij konijnen uit?", hoor ik je vragen. Nou, ze kregen een soort hoofdband met bovenin een stukje plastic dat naar hun oren gevormd was en dus over hun oren heen ging. Als ze hun hok verlieten kwam de politie.

De volgende dag kregen we een brief van de politie dat de rechter een rechtzaak niet nodig achtte en dat het delict zo ernstig was dat ze bij deze onze konijnen uit het land verbanden.

Echt, what the everloving fuck.
04 nov 2018 - bewerkt op 30 apr 2020 - 295x gelezen
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 3 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende