Allemaal okay.

Het leven veranderd zich supersnel bij ons maar ik meen dat het vorm begint te krijgen.

- Nog 2 studiepunten en de bachelor is binnen.
- De eerste 8 studiepunten van de master zijn binnen.
- Ik heb twee bezichtigingen deze week voor een eigen stekkie.
- De eerste sollicitaties voor mijn eerste grote-mensen-baan zijn de deur uit.
- Volgende week woensdag vlieg ik voor het eerst sinds eeuwig weer naar Nederland.
- Min 48 kilo inmiddels.

Vriend en ik gaan apart wonen omdat ik bij nader inzien niet wil verhuizen naar zijn werkplek. Mijn studie en mijn werk zijn namelijk in mijn huidige stad en het is een vrij onlogische stap om dan in buttfuck nowhere te gaan wonen omwille van de baan van iemand anders, zelf als diegene mijn vriend is.

Maar de woninkjes waar ik naar ga kijken (eentje morgen, eentje donderdag) zijn super leuk en ik ben vooral verliefd op de woning waar ik donderdag naar ga kijken. Een balkonnetje, een kickass keuken en een bad met bubbelfunctie. Ik heb 100% mijn zinnen op deze woning gezet en als ie in het echte leven ook bevalt dan mag je direct dat contract tegen mijn hoofd aan gooien.

Vriend is verdrietig dat we apart gaan wonen en ik ben er ook niet super blij mee ofzo maar ik ben wel blij dat zijn werk dan niet meer mijn probleem is. Kan dan lekker gaan, staan, slapen en eten waar en wanneer ik wil en dat is natuurlijk ook een vorm van vrijheid. Vriend heb ik dan 3 dagen in de week over de vloer. Enige puntje waar ik me zorgen om maak is dat ik geen konijntjes mag houden. Een terroristen-vriendelijke woning zoeken blijkt toch iets lastiger dan gedacht maar ik heb goede hoop. En anders smokkel ik ze mee. Komt goed toch. En anders anders moet vriend ze maar meenemen naar zijn woning in buttfuck nowhere.

Maar ja. Veel veranderingen weer. In Juli begin ik met leren voor autotheorie en ik hoop het theorie examen eind Juli af te kunnen leggen. Deze zomer moet het hem worden voor mijn rijbewijs want anders komt er nooit wat van terecht.

Afvallen gaat nog steeds prima, foto's:


All in all: Gaat uitstekend en hoewel dit jaar niet in de richting is gegaan die ik anticipeerde merk ik dat ik eigenlijk totaal niet teleurgesteld meer ben ofzo. Heb zelfs een gevoel van opluchting, ik vraag me soms af of ik daadwerkelijk naar Nederland wilde of dat het een vorm van vluchtgedrag was. Maar zo lang ik nu op mijn plek ben maakt het eigenlijk niet echt uit.
23 jun 2020 - bewerkt op 23 jun 2020 - 384x gelezen
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 3 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende