0/10

Ik heb om eerlijk te zijn grondig onderschat hoe fucked up corona is. Ik ben nooit helemaal team "het is slechts een griepje" geweest, maar ik dacht wel dat het voor iemand van mijn leeftijd en gezondheid niet zOoOooo erg kon zijn.

De eerste dag kon ik er nog om lachen. Zolang ik mijn tosti maar kon proeven en nog lucht kreeg zat het wel snor. Ik krijg gelukkig nog lucht, maar die tosti kan ik gedag zwaaien. Alleen dingen met een zeer sterke smaak (lees: azijn) kan ik nog proeven. Mijn reukzin is echter compleet weg, wat bijzonder is want ik dacht dat die twee samenhingen. De hoofdpijn is te vergelijken met het gevoel dat er een tandarts in je achterhoofd zit te boren. En in je slapen. En in je bijholtes. En in je oren. En wisten jullie dat je pijnlijke oogballen kan krijgen van corona? Mijn ogen doen zo. fucking. veel. pijn. Ik heb het opgezocht: 16% kans op dit symptoom, een ware eer om dit te mogen beleven. En dan de combinatie hoofdpijnoogpijnhoesten. Exquisite.

Er werd vandaag iemand uit mijn stad met een heli naar Wenen gevolgen voor een longtransplantatie als gevolg van Corona, dus dat zet het dan weer wel terug in perspectief. Het is dan wel niet het prettigste wat ik ooit heb mogen meemaken, maar het kan altijd erger.

Verder heb ik de hele tijd nachtmerries dat ik vergeet dat ik corona heb en dan naar buiten ga of familie bezoek en dan iedereen aansteek.

Vandaag kwam een vriend ineens opdagen met een hele care package aan boodschappen en heel veel chocolade. Wel belletje-trek style natuurlijk: voor de deur zetten en heel hard wegrennend, en uit de verte kon je nog heel vaagjes een "Beterschap!" horen.

Het is een interessante tijd om in leven te zijn.
08 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 5 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende