-

We hebben gister weer bij baby mogen spieken. Ik ben zaterdag ineens een hoop vloeistof verloren en ik was in paniek. Domme kut die ik ben, heb ik het vervolgens gegoogled en vrijwel uitsluitend horrorverhalen gelezen. Mijn gynaecoloog, die vermoedelijk wel vaker domme kutten als patiënt heeft, was super begripvol en we mochten meteen langskomen om een uitstrijkje af te laten nemen en de baby te zien, zodat ik tot rust kon komen. Het vruchtwater niveau bleek gewoon in orde te zijn, dus ze denkt dat het gewoon mijn lichaam is die het een beetje lastig heeft met de hormonen.

Met baby was alles ook helemaal top. Is al 6,6 cm groot, en het heeft voor het eerst naar ons gezwaaid. Zulke kleine handjes, zucht. Ik word er gewoon emotioneel van. Maar ik ben sowieso een emotrut tegenwoordig, heb op zondag tijdens het autorijden 3 keer de auto aan de kant moeten zetten omdat ik om een lied moest huilen. Maar anywho. We kwamen na de echo thuis en A. sloot zichzelf meteen op in de badkamer om zijn moeder te bellen. Hoorde toen een heel blij "Mam, de baby ZWAAIDE naar ons!!" uit de badkamer schallen. Vind het echt leuk dat hij zo in zijn nopjes is met de zwangerschap.

Morgen hebben we weer een echo, maar dan een diagnostische om te kijken of alles in orde is met de organen, het skeletje enzo. En op een paar chromosoomafwijkingen, en mijn kansen op complicaties (zwangerschapsvergiftiging etc) meten. Bijzonder dat het allemaal kan. We hopen ook heel erg dat we te weten kunnen komen of het een jongen of een meisje is erg vrolijk

Verder hebben we nog steeds geen idee wat we nou met de bruiloft gaan doen. Gewoon houden, met een 3 maanden oude baby? Jaartje uitstellen? Ik heb echt geen idee. En de tijd dringt toch behoorlijk dus.. tja erg vrolijk We kunnen het in theorie ook vooruitschuiven, maar ik raak nu al vermoeid bij het idee dat ik met een dikke buik een bruiloft moet vieren erg vrolijk

Ach, ergens is altijd een oplossing. En in theorie is er zoveel familie bij de bruiloft dat we heus niet de hele tijd met baby hoeven te viben. We zien wel wat we doen.

Ik heb trouwens van snackbarpatat gedroomd. Het is echt heel ernstig met me gesteld erg vrolijk
19 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 5 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende