worst day of my life

afgelopen nacht ben ik om 1:30 thuis gekomen van mijn vakantie naar Boedapest. Het was echt super leuk. Ik heb een fantastische week gehad met mijn vrienden.

toen ik wegging wist ik dat ik naar een ander huis terug zou keren dan waaruit ik vertrokken ben. ik heb vorige week namelijk ontdekt dat mijn ouders gescheiden sliepen. toen ik dat zag, dacht ik maar één ding; nu is het klaar, nu gaan ze scheiden. ik heb dat gevoel al heel lang, en door dat te zien wist ik dat het nu zo ver was.

ik wilde dus helemaal niet naar huis. ik wilde wegblijven. maar ik kwam terug.

mijn moeder heeft me bij het avondeten verteld dat ze uit elkaar gaan. ze wilden eigenlijk wachten met vertellen tot na mijn examenuitslag, maar dat is niet gelukt. mijn ouders hadden denk ik ook wel door dat ik voelde dat er iets was. en om eerlijk te zijn voelde ik eerst angt, omdat ik niet precies weet wat er gaat gebeuren. maar daarna voelde ik opluchting.

mijn vader is nu naar zijn zus voor een paar dagen.

ik weet niet wanneer ik het aan mijn vrienden moet vertellen. ik zie ze (waarschijnlijk) woensdag als we de uitslag te horen hebben gekregen. en ik vind dat niet echt een super goed moment om dit nieuws te vertellen.

mijn leven staat helemaal op zijn kop en ik weet niet wanneer alles weer een beetje normaal wordt. en dat maakt me bang. maar ik bedenk me ook dat alles vanaf dit punt alleen maar beter kan worden. en aan die gedachte hou ik me vast.

of ik geslaagd ben kan me trouwens nog vrij weinig schelen.09 jun 2019 - 594x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 20 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende