scriptie

Oke, ik heb uitgerekend dat ik een 8,0 voor mijn scriptie moet halen om cum laude te slagen.

Eigenlijk een 7,8 maar ja, alle cijfers zijn of ,5 of ,0 dus een 8,0. En ik wist helemaal niet dat ik er zo goed voorstond! Ik werd er per toeval opgewezen toen ik iets ging navragen bij de balie over het afstuderen.

Mijn plan was om zonder stress lekker een 7,0 te halen voor mn scriptie. En als het heel lekker ging misschien een 7,5. Maar het doel was om geen stress te hebben, want dat krijg ik al genoeg van andere dingen. Nu heb ik de internal pressure om een 8,0 te halen. Want ja cum laude! Hoe fucking vet is dat? En ik wil niet die persoon zijn die nét niet cum laude slaagt. Als ik bijvoorbeeld een 7,5 haal, loop ik het echt gewoon net mis.

Ik heb op zich een chille begeleider die gewoon rechtvaardig streng is zegmaar, niet miereneukerig streng. Maar een 8 halen is voor mijn gevoel gewoon echt onmogelijk. En toch probeer ik er nu naar te streven en ik weet dat ik het echt heel kut ga vinden als ik het niet haal.

Weet je, stel ik had het niet geweten en ik had een 7 gehaald, was ik super blij geweest. Als ik nu een 7 haal, ga ik het gevoel hebben dat ik gefaald heb.

Arghhh

Edit: ik zit momenteel in de bibliotheek te werken en naast mij zit iemand een zak chips of iets anders wat intens kraakt weg te werken. Ik word langzaam gek.
29 mei 2023 - bewerkt op 29 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 22 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende