IJsland #5

Lieven mensen,

Ik heb vandaag gehoord dat mijn reis naar IJsland doorgaat! erg vrolijk

Ik ben niet normaal blij en heb ineens ook super veel energie. Aangezien het de laatste weken van het schooljaar zijn, was ik nogal energieloos de afgelopen weken. Ik ben meteen bezig gegaan met een kamer regelen en ik heb zelfs de belastingdienst gebeld om informatie te krijgen over onderhuur.

Het kan trouwens altijd nog niet doorgaan als bijvoorbeeld ik corona krijg ofzo of als IJsland op oranje of rood springt. Maar volgens mij was vandaag het nieuws dat IJsland morgen naar groen gaat, dus het zit wel snor.

Ik heb er zo veel zin in! Meteen natuurlijk gekeken naar vliegtickets en welke plek ik in het vliegtuig wil vrolijk.

Maar wat ik persoonlijk wel raar vind, is dat ik totaal niet een klein beetje vorm van paniek voel. Ik ben gewoon rustig en ik heb er zin in! Terwijl ik van andere dingen super snel in de stress kan schieten. Nu ga ik een halfjaar in het buitenland wonen, helemaal alleen en in een vreemd land. Er zijn heel veel dingen die ik moet regelen en heel veel dingen die fout kunnen gaan. Het enige waar ik een beetje tegen op zie, is alleen in het goede vliegtuig stappen. Ik heb slechts twee keer gevlogen, waarvan één keer met school. Het enige wat ik moest doen was de groep volgen. En één keer met vrienden, en toen kon ik mensen volgen die al vaker gevlogen hadden.

De planning is nu om eind augustus te vliegen vrolijk

#zinin
16 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende