wat een ondankbare hond

ik weet best dat december een dure maand is voor iedereen. Maar alles waar mijn man over kan praten is geld. we hebben nu helaas wat schulden. En nu kan ik voor mijn beste vriend zorgen en een ontzettend goed salaris verdienen zelfs nog meer dan mijn man. en gelijk denkt meneer mijn wel verdiende geld uit te geven aan de schulden, en de lening van mijn ouders enzovoort. En ik heb nergens wat in te brengen. Hij kan de boom in hier kan ik nu zo boos om worden.

ik kan helaas niet terug gaan werken bij mijn vaste baan waarschijnlijk, dus kan ik wss een baan hebben die 2 huizen verder is. Terwijl ik hetgene moet opgeven wat ik liefste doe lesgeven en met kinderen werken. Nu vindt ik het heel erg, en heb ik er ontzettend veel moeite mee. Want ik was er zo gelukkig, en door 1 ongeluk is het allemaal verpest.

ik haat mijn leven momenteel. vindt zo afschuwelijk. ik voel me al zo ontzettend kut. en het enige waar hij aan kan denken is geld. En de schulden. ik wordt er gek van. Ik voel me nu zo boos van binnen. Hij mag geluk hebben dat ik mn mond hou en op mn tong bijt. En dat ik ben weggelopen van het gesprek. Want anders hadden ze echt een woede uitbarsting gehad.

ik voel me nu wel egoistisch als ik er zo over denk. Maar iedereen vergeet dat mijn leven in 1 keer overhoop is gegooid. En dat ik ook nog psychische klachten heb waar ik het heel moeilijk mee heb.

Dit zijn kut dagen heb er ook totaal geen zin in als het zo moet. Ben woensdag 2e kerst dag jarig maar als het zo moet dan heb ik er geen zin meer in. Ik bedoel tegenwoordig is iedereen toch meer bezig met kerst dus echt een verjaardag heb je niet. Het ergste vindt ik nog dat hij daarna vrolijk komt slijmen en gewoon doodleuk doet alsof er niets aan de hand is.
21 dec 2019 - 144x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende