verjaardag

Kerst is bijzonder meegevallen. Eerste kerstdag was gezellig met mijn man en beste vriend. Tweede kerstdag was ik jarig maar mijn beste vriend heeft besloten dat het voortaan op mijn verjaardag Shirleydag heet. Mijn beste vriend en ik schrijven ook samen een kookboek en boekje voor zijn overleden moeder. Wat ik een ontzettende eer vindt want ik heb haar nooit gekent helaas. En wat ik had ik dat graag gewild.

Tevens hoewel ik de vorige jaren me nu niet echt jarig hebt gevoeld ook al hadden ze dan wel cadeautjes en slingers maar jarig was ik nooit echt omdat het toch wel echt tweede kerst was plaats van mijn verjaardag.
Maar dit jaar heeft mijn lieve beste vriend omdat hij op onze schrijverspagina en kookpagina heeft gezet dat mensen mij extra feliciteerde. Daarna hadden we smiddags al een kleine party met mijn schoonouders en mijn liefste schoonzusjes en schoonbroertje. Zijn we na het eten en afwassen. En nog even een bak koffie gedronken voordat we weg gingen. Zijn we om 21:00 met de taxi naar de stad gegaan om lekker te stappen. Wat was dat ontzettend gezellig voor eerst in lange tijd sinds ik mijn depressie heb ik me nog nooit zo gelukkig en jarig gevoeld. ik ben mijn beste zo ontzettend dankbaar dat hij dit heeft gedaan heeft voor me.

Dus lieve beste vriend als je dit leest wat dat ik ontzettend veel van je hou. Dat jij 1 van de grotere redenen bent om te vechten voor mijn leven en beter te worden. En dat ik me dankzij jou input nog nooit zo jarig heb gevoeld. Ik ben ontzettend trots om jou allerbeste vriendin te zijn en ik ben ook heel trots dat jij mijn allerbeste vriend bent. Ik zou niet weten wat ik zonder je moet. Ik zal altijd met heel mijn hart van je houden. i love you xxx

Voor het eerst in een hele lange tijd voelde ik echt me mezelf weer en jarig wat ik eigenlijk nog nooit echt heb gevoeld. ook al zei ik altijd van wel. Ook de rest van mijn vrienden en mijn man ben dankbaar
28 dec 2019 - bewerkt op 28 dec 2019 - 141x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende