niet wetend hoe me te voelen

Het is bijna kerst. over 10 dagen ben ik jarig dus ben bezig met alle voorbereiding enzovoort. Boodschappen, opruimen, dingen alvast klaar zetten. Maar met mijn handicap valt dit allemaal niet mee. Afgelopen zondag ben ik gevallen. Mijn binnenste kniebanden zijn chronisch overbelast wat dus mijn handicap is maar nu heb ik ze ook nog eens verrekt dus dat doet enorm veel pijn.

Dan heb ik nog een man die overal problemen van maakt. hij doet iedere keer ruzie maken na 9 uur in de avond. Terwijl ik een zware depressie heb, een handicap, ptts en angststoornissen. Dus iedere avond ben ik zo ongeveer of overstuur of heb ik een paniek aanval en kan mijn beste vriend het weer oplappen.

Nu dit hij weer lief en aardig. Maar ik weet niet meer wat ik moet denken. Mijn beste vriend is het ook beu. Hij doet me zoveel pijn. dag in en dag uit. Ook doet hij mijn beste vriend pijn en dat is nog erger. want dat doet zoveel pijn bij me. zelfs zo erg dat ik het allemaal niet meer weet.
Mijn man doet zijn best niet om vrienden te maken hier in de omgeving terwijl er de liefste mensen zijn waarmee hij vrienden kan worden. Als hij gewoon socialer wordt en niet achter onze rug om messen in onze ruggen steekt.
Hij doet er simpelweg gewoon geen moeite voor, want ik ben wel vrienden met ze.
En als hij zo doorgaat praten ze straks op 2de kerstdag mijn verjaard niet eens tegen hem als we gaan stappen in Goes.

Dus ik heb eerlijk gezegd weinig zin in. Ben eigenlijk gewoon heel erg bang voor wat er komen gaat. Hoe de dag gaaat verlopen en of ik me nu eindelijk wel eens echt echt jarig voel.
16 dec 2019 - 142x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende