bezig blijven

Vanavond lekker gegeten met mijn man samen en een serie gekeken. Vanmiddag had hij zijn wekelijkse gesprek bij Indigo. Dat is een instantie die mensen met problemen helpt, door met ze te praten of eventueel een korte therapie.
Mijn man heeft gisteren gevraagd of ik een brief wou schrijven vanuit mezelf hoe ik me voel over de situatie, Dat heb ik netjes gedaan terwijl het best moeilijk is. Ik vindt het moeilijk nu de woorden te kunnen vinden voor een goede brief aangezien ik mezelf me niet ben. En wanneer dat zo is je dus zelf een depressie hebt, ptts, angststoornissen en paniekaanvallen. Is het vrij lastig om een brief te schrijven met jou gevoel. Omdat het je een afgezonderd gevoel geeft. Alsof je niet bestaat, want je schrijft een brief over je eigen man. Dus ik met alle moed heb ik een brief geschreven over hoe zijn gedrag en ijn liefde voor mij is.

Met heel veel moeite heb ik die vandaag dus opgestuurd. In de pauze op zijn werk heeft hij het gelezen wat niet erg slim was van hem.
Vanavond kwam hij thuis en ik vroeg hoe het gesprek was gelopen. Toen heeft hij me verteld dat de vrouw die hem begeleid heeft gezegd dat mijn brief manipulatie is. Ik wil met heel mijn hart geloven dat zij dit niet gezegd heeft. Want blijkbaar heeft hij 2 weken geleden toestemming gegeven dat zij met de huisarts mocht bellen. Dit heeft ze blijkbaar gedaan. Mijn man zegt dus dat de dokter heeft gezegd dat hij de situatie niet vertrouwd, dat ik erg vaak met mijn beste vriend ben, en we hand in hand zaten in wachtkamer. Feit is wel dat ik dat niet geloof want vrijdag ben ik nog naar de dokter geweest en dan zou me echt niet geholpen hebben al denkt hij er zo over.

Maar ergens in mijn hart ben ik doodsbang dat hij gelijk heeft en dat ze dat dus inderdaad heeft gezegd en dat de dokter dat heeft verteld. Want het maakt me zo boos van binnen. Hij is zo agressief, doet niet sociaal, ik kreeg gister pas de opdracht die hij dus al 2 weken weet, ik wist niet dat ik ook de positieve dingen moest benoemen in de brief mijn man had het over problemen, Therapeut die zou stiekem met de huisarts zitten praten hebben, die slecht in ziet. Maar wel mij helpt in aanwezigheid van mijn beste vriend. Terwijl hij recht voor zijn raap is, Hij zoekt elke avond wel een reden voor drama.

En met zo een man leef ik nu zeker al een half jaar. Waarbij ik geslagen ben omdat hij me irritant vond doen die avond, en ik heb 2 tikken op zijn achterhoofd had gegeven die terecht waren. Waar mijn beste vriend bij was. Dat hij met zijn volle hand keihard op mijn bovenbeen sloeg, dat ik 5 dagen met een hand in mijn been heb rondgelopen. En het heb moeten verbergen. Ook gooit hij dingen van ons servies kapot wanneer hij boos wordt want dan wordt hij agressief. De laatste keer kreeg ik keihard een deur tegen mijn hoofd, en liep hij weg.

Kortom momenteel voel ik me helemaal gebroken en weet ik niet meer wat echt en niet echt is. Ik hoop dat het niet waar is wat hij zegt. Want een klacht indienen kan blijkbaar niet.

maar ik blijf bezig door schrijven, met mijn beste vriend dingen doen, koken enzovoort.
18 dec 2019 - 139x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende