liefde is het waardevolste wat er is

Soms wanneer je dag niet zo goed gaat. En je een depressie hebt. zijn de dagen erg moeilijk te begrijpen. je verbergt de dingen zo goed als je kan en acteert wanneer het nodig is. Maar als je dan weg gaat voor een heel weekend kost dat enorm veel energie. En natuurlijk doe je er alles aan om het niet te laten merken.
Totdat ik net thuis kwam met een man die oververmoeid is en de hele terug reis heeft geslapen. Mijn beste vriend heeft geholpen hem naar binnen te brengen en hem te helpen door een speciale thee te zetten.

Maar zoals ik het verwachtte ben ik volledig ingestort op de wc. wetende dat het mijn schuld is geweest. Maar gelukkig is hij alleen moe dus hij gaat goed uitslapen. Want Geestelijk zit ik er gewoon echt doorheen. Ik merk het aan alles aan mezelf. en de zoveelste keer had ik een paniek aanval gehad. Hoeveel ik er van het weekend wel niet heb gehad zonder dat ook maar iemand het door had. waarom ik brak weet ik zelf niet zo goed. ik denk omdat ik me zorgen maakte echt heel veel had ik adrenaline maar toen ik natuurlijk thuis kwam verdween dat waardoor ik 1 keer gigantisch veel pijn heeft plus de combinatie met het geestelijke gedeelte ik dat dat het is geweest

Gelukkig heb ik wel weer mijn kleine grote vriendin gezien.Ze vond het geweldig. ze heeft het hele weekend alleen maar kusjes en ontzettend veel knuffels gegeven. En ze is zo blij met haar sinterklaas cadeaus ik ben zo trots op haar. ze luisterde heel goed.
En de film heeft ze enorm van genoten.

maar voor nu slaap lekkerverliefd
08 dec 2019 - bewerkt op 08 dec 2019 - 143x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende