man en beste vriend

Mijn man en ik zijn beste vrienden. Maar hij is ook vrienden met mijn beste vriend. Degene die overal mee naar toe gaat, boodschappen met me gaat doen, me bezig houdt omdat ik anders instort. En het is een geweldig vent. Dan heb ik mijn man die zo erg veranderd is, of hij is gewoon veranderd, of hij is altijd al zo geweest en heeft heel lang geacteerd dat hij dit niet was maar dat hij toch is wie hij nu is. En dat is niet erg maar werk er dan ook aan en praat met me . Omdat ik gevallen ben slaap ik nu even bij mijn beste vriend die heeft een ziekenhuis bed dus dan kan ik makkelijk uit bed. Die vragen we voor ons thuis ook aan. Begin volgend jaar ga ik ook om een bril want ik zie steeds wazig . Soms zelf s in de auto en daar schrik ik toch wel erg van want ik wil absoluut geen ongeluk veroorzaken.

Gelukkig heb ik mijn beste vriend, Destijds dat ik instortte en niet meer kon gaan werken. Heeft mijn man me bij hem achter gelaten. Sindsdien zijn wel altijd al close geweest. Maar omdat het zodra het moeilijk werd, laat hij me iedere keer vallen en gaat dan weg of negeert me gewoon compleet. Waardoor er destijds een relatie tussen mij en mijn beste vriend is ontstaan. En voor mij is hij nu echt mijn tweede man want zonder hem kan ik niet verder met mijn leven. Zonder hem kan ik dit niet aan. Ik ben hem zo ontzettend dankbaar ik kan er de woorden niet voor vinden, maar ook de kaartjes en de cadeautjes vindt ik niet genoeg. Ik heb het gevoel dat ik hem misbruik ook al weet ik dat het zo niet ziet. maar het voelt wel zo. Dat is nog het ergste.

Vrijdag moet ik waarschijnlijk naar de dokter als er plek is. Omdat ik denk dat ik mijn knie goed gekneusd heb en ik denk dat hij ontstoken is. Want echt hij doet zoveel pijn. Het is echt niet grappig. Net zoals nu omdat mn andere been slaapt staat hij op de pijnlijke knie zolang ik niet te veel beweeg gaat het wel. Maar ik ga kapot van de pijn. Kan er nauwelijks op staan of lopen en het wordt alleen maar erger.

Maar ik hou dus van allebei mijn mannen. Maar het engste vindt ik als mijn man zo doorgaat of we het wel stand kunnen houden. dit is het wel het laatste wat ik aan kan of erbij kan hebben geestelijk. Ik heb zoveel gedachtes en gevoelens tegelijk. ik weet niet meer wat ik moet doen, hoe ik me moet voelen of wat ik moet zeggen. Alles wat ik in de dagen doe dat ik wakker ben, is acteren vrolijk zijn, lachen en lekker praten met mensen. Terwijl ik van binnen in duizend stukken lig. En ik niet wil dat de mensen het opvalt. Maar het is zo ontzettend vermoeiend en ook daardoor wordt de pijn een stuk erger.

Ik hou zo ontzettend veel van mijn beste vriend. We hebben bijna nooit ruzie. We praten het altijd uit. En nog beter onze relatie is gebaseerd op echte liefde. Want mijn man wilt seks maar even heel lullig gezegd dat lukt gewoon niet. En dan denk ik net zoals nu ligt het aan mij? Wat kan ik beter doen, hoe kan ik hem helpen. Maar uiteindelijk besefte ik dat het helemaal niet aan mij lag want bij mijn beste vriend kan ik het wel. Wanneer ik het wil doen. dan krijgt hij hem wel omhoog maar het is zo slap als een hoentje. Dus dat betekent gewoon dat hij ergens anders is met zijn gedachten en aan andere dingen denkt want anders zou het wel lukken. Wie weet komt het nog wel. Maar na 3 en zoveel maanden een relatie te hebben mag ik toch hopen dat het wel een keer gaat lukken want ook ik zou graag kinderen willen hebben. Maarja dat gaat moeilijk.

Met mijn beste vriend kan het niet. Hij heeft zich zelf laten steriliseren wat ik ontzettend knap vindt van hem. Hij heeft dat gedaan omdat hij zelf chronisch ziek is en hij zijn kind niet dezelfde ziekte wilt geven of nog erger. Ik vindt het zo ontzettend knap van hem. En hij mag echt wel weten dat ik dan ook MEGA MEGA MEGA TROTS ben op hem.

Dank je wel allerliefste vriend en lieverd. Ik hou heel veel van jou weet dat ik je ontzettend dankbaar ben en ontzettend trots op jou. Je bent de beste en ik laat je nooit meer gaan. ik zal voor altijd jou beste vriendin zijn. Niemand komt tussen onze relatie in. En doen ze dat wel en dan kunnen ze ophoepelen het is tussen ons. En andere horen daar niet bij.
I love you xxx


Slaap nog even lekker beste mensen en een hele fijne dag vandaag.
12 dec 2019 - 178x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende