goed of niet?

Afgelopen avond enorme ruzie gehad met mijn man. Ons huis is nu echt bepaald gehandicapt vriendelijke en af en toe zijn er van die dagen dat mijn knie gewoon te dik is en te veel pijn doet om de trap op te kunnen. Dus ik slaap wel eens een paar nachten bij mijn beste vriend. Ik weet dat het moeilijk is ook als man zijnde. Maar de laatste tijd is hij zo agressief. Vorige keer gooide hij een mok boven in de slaapkamer tegen de muur aan die bijna in mijn gezicht kwam. tweede kerstdag was ik jarig, de dag van kerstavond maakte ik een grapje over de verjaardagskaart die ik kreeg van hem. Toen hij heeft hij die op die grond gesmeten omdat meneer daar boos om was. Ja ik vond ik het gewoon echt niet leuk dat hij er een foto in had gezet die ik totaal niet wou.

Een tijd geleden hadden we best wel wat schulden. Daar hebben mijn ouders ons bij geholpen en we betalen hun dan ook netjes terug per maand. We hebben nog een aantal betalingsregelingen zijn die afbetaald kunnen we wat meer aan papa en mama geven.
Mijn ouders wisten dat Mijn beste vriend en ik gevoelens hadden voor elkaar want ik had hun eerlijk verteld. Mijn man en ik hebben besloten er alles aan te doen ons huwelijk te redden. Maar met mijn knie gaat die knie gewoon niet en onze bank is net te klein om met zo een knie goed op te kunnen slapen. Mijn beste vriend heeft een ziekenhuisbed. dat ligt als mijn knie pijn doet veel lekkerder dus we gaan proberen dat te regelen. Al wachten we er nog even mee.

Maar mijn man doet daar dus moeilijk over dat hij dan alleen is. Hij heeft nu vakantie maar ik kan nauwelijks op mijn knie staan. ik heb de afgelopen 3 dagen echt in bed moeten blijven liggen. Om vandaag de APK keuring van mijn auto te doen en daarnaast nog wat boodschapjes. Door de pijn en het moeten doen alsof ik altijd zo vrolijk ben, ben ik fysiek en mentaal gewoon helemaal uitgeput. Ook zit het mentaal niet lekker en ik merk dat steeds slechter gaat. Waarvoor ik me enorm schaam omdat ik zo hard mijn best doe om beter te worden maar dat is ter zijde. Maar in iedergeval heeft mijn man hier vrij weinig respect voor en is het momenteel gewoon een kut huwelijk het ene moment is het goed en het andere moment doe je alles fout bij hem. Ook scheld hij mijn beste vriend heel vaak uit of zegt dingen over hem die totaal niet waar zijn, waar ik dus echt niet tegen kan en dan wordt ik boos.
Maar omdat mijn ouders ons hebben geholpen met de schulden. Dreigt hij constant om naar mijn ouders te gaan en te zeggen dat ik nog steeds bij mijn beste vriend slaap.

ik zal je zeggen ik heb er dan ook totaal geen gevoel bij of behoefte voor om de jaarwisseling te vieren het is dat mijn beste vriend komt dat ik het doe. Anders zou ik in bed gaan liggen en zou ik er het liefste niet uitkomen.
Maar mijn beste vriend en een andere goede vriend van ons komen. we gaan lekker gourmetten en daarna tv kijken en wachten tot het moment daar is.

Maar ik ben bang dat het binnenkort mijn huwelijk springt want ja zoals hij nu doet en dat gaat heel lang zo door. Nu zeker al een half jaar. Weet ik niet hoelang ik het nog vol hou om hem kansen te blijven geven.

Kortom een complex leven, en dan na te gaan dat ik ptts, angststoornissen en bij emergis op traject moet voor een enorme depressie. Is dit nu niet het beste leven wat je kan hebben.

Ik voel dan ook enorm in een hoekje gedreven en het liefst zou ik gaan zitten, gaan huilen en nooit meer ophouden. zo voelt het gewoon en dat gevoel gaat maar niet weg

30 dec 2019 - 148x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende