wat doe ik fout

Wanneer je een huwelijk hebt ben je er voor elkaar in goede en in slechte tijden. Door mijn knie, ptss en noem het maar om gaat het even allemaal wat minder. Helemaal als ik alleen ben dat ik van ellende niet meer weet wat ik moet doen.

En dan denk je oh die paar sneetjes in je arm gaan wel weer weg, maar helaas de pijn in je hart niet. Omdat mijn bloed eigen man eerder om Geld geeft dan om zijn eigen vrouw.

Het doet zoveel pijn dat het voelt alsof er duizend mensen tegelijk in je rug worden gestoken. Terwijl je het zelf heel moeilijk hebt en toch alles voor hem doet.

De laatste maanden speelt er steeds meer de gedachte dat ik niet meer wil zijn. mijn zusje en opa en oma werken tegen mijn behandeling, Mijn man kijkt nauwelijks naar me.
En toch blijf ik doorgaan voornamelijk door mijn beste vriend hij houdt me bezig en zorgt ervoor dat ik niks doms kan doen.

En ik heb gezegd ik zou mezelf in heel mijn leven nooit wat aandoen, maar op dit moment doet het zoveel pijn dat ik niets liever zou doen. Als die pijn maar weg is. Zowel de pijn van mijn huwelijk, als de depressie en ptss. Het is gewoon te veel voor mijn hoofd

Maar voor iedereen die dit herkent je mag met me praten wanneer je wilt stuur maar een bericht. en net als bij dokters is het tussen jou en mij.
29 nov 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende