stralen

Na heel wat tegenslagen gehad te hebben. En dan ook nog eens een visie voor een plan van aanpak te pakken waarin het rapport niet goed staat.

Ben ik Dinsdag met mijn allerbeste vriend een dagje lekker naar Antwerpen geweest. Sinds ik weet wat mijn diagnose is en dat ik echt specialiste hulp nodig heb. En mijn intake pas 31 december is. Wat voor mijn gevoel nog best lang duurt.

Heeft dit uitje me echt even geholpen om gewoon even lekker mezelf te kunnen zijn en een beetje gek te kunnen doen. Ik heb mijn allerbeste vriend zijn kerstcadeautje al gekocht en gegeven. Gelukkig is hij er ontzettend blij mee en kan hij het hard gebruiken.

Het was echt even fijn om gewoon even nergens aan te hoeven denken. we hebben in de middag heerlijk gegeten bij een restaurant. Waarbij we uitzicht hadden op het Rubens huis.
Daarna zijn we weer lekker verder gaan winkelen.
In de avond hebben we heerlijk gegeten bij een brasserie. Mijn allerbeste vriend had een heerlijk maaltijd salade caesar salad met kip en ik had de maaltijd salade met Geitenkaas. Hij een biertje erbij en ik een ice tea. Het was er overheerlijk. Daarna zijn we met de taxi naar ons hotel gegaan waar we onszelf hebben opgefrist en daarna met de taxi naar de pubs zijn gebracht.

Daar zijn we naar een café geweest wat Bier Central heet. Het assortiment van bieren is bij hun ongelooflijk. Na 2 biertjes daar te hebben gedronken zijn we naar de Irish pub geweest. Wat was dat ontzettend gezellig daar. Super lief vrouwtje. mijn beste vriend had een rood biertje en ik een mojito. Daarna nog 2 shotjes tequila. en 2 shotjes appeljenever. Daarna nog dezelfde cocktail en mijn beste vriend een old fashion cocktail.
Toen zijn we met de taxi weer terug gegaan maar daarvoor kreeg ik nog een shotje van het huis omdat ik voor het eerst in 22 jaar dronken was. hoe we zijn gaan liggen ik heb echt geen flauw idee. mijn beste vriend was overdwars in slaap geslapen en ik heb hem toen recht gelegd. en daarna zijn we lekker gaan slapen ben nog een paar keer wakker geworden om te kijken hoe het met mijn beste vriend ging.

vanochtend werden we lekker wakker. Zijn we op het gemakje terug gereden. Maar vannacht was een hel zoveel pijn. Zelfs de HAP hebben ze moeten bellen. dat ik op 1 avond 200 gram tramadol en een spierverslapper dus ben nu ontzettend duf, en heel erg moe, het is slapen, eten, slapen en af en toe plassen

Maar ik heb ik het geweldig gehad in Antwerpen.


28 nov 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende