steen op de maag

Vandaag mijn intake gehad voor Emergis. Wat hadden ze nu gedaan een intake geregeld voor de basiszorg maar die tijd die ze daar hebben is gewoon niet genoeg. Er is teveel gebeurd daarvoor en dat is niet erg maar wel even hard om nog een keer te horen. Na het gesprek met ik met mijn beste vriend even de stad in geweest. alvast wat sinterklaas cadeautjes gehaald. dat heeft op zich wel een beetje geholpen maar niet veel. want dat gesprek viel als een steen op de maag. ik heb me echt zo groot mogelijk gehouden de hele dag. Tot we in de auto zaten en dit nummer voorbij kwam waar ik normaal juist altijd vrolijk van wordt. Brak ik in tranen uit. En ik weet dat ik het mag en dat ik me niet hoef te schamen. Maar toch doe ik het wel. Het komt nu eigenlijk pas echt binnen wat we hebben besproken.

ook niks werkt wat normaal wel werkt naar House kijken, een glas alcohol als het echt heel erg is of kerstmuziek niets dat helpt. Slapen komt er ook al niet van ik lig alleen maar naar het plafond te staren. ik vindt het verschrikkelijk. Ik denk niet dat ik morgen veel waard ga zijn.

ik ga nog lekker even schrijven aan mijn boek en dan maar proberen weer te gaan slapen want ja anders duurt de nacht wel heel erg lang.
05 nov 2019 - 168x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende