sommige dagen

Sommige dagen kan ik gewoon niets doen. Dat zit ik gewoon gevangen in mijn eigen hoofd. Gister was zo'n dag. Ik kon gewoon niets doen. Behalve liggen. Ik ben in de avond even naar de supermarkt geweest, maar dat ging bijna fout. Ik liep naar buiten en ik had gewoon oprecht moeite met ademhalen. Gelukkig was het rustig op straat en donker. Maar ik had gewoon nauwelijks een besef van mij. Ik was gewoon heel erg bezig met blijven ademen en niet gaan huilen.

Gister heb ik op niemand gereageerd, dus mijn telefoon is een beetje ontploft. Maar ik kan niet zeggen van 'Gister kon ik gewoon niet reageren. Sorry.'

Vandaag gaat het ietsje beter. Ik ga zo de afwas doen en dan ga ik met twee vrienden wandelen.

Maar ik vind het gewoon zo klote dat ik nog steeds van die dagen heb. Ik wil gewoon altijd mezelf zijn zegmaar, maar op sommige dagen lukt het me gewoon niet. Het is niet dat ik het niet wil, maar het lukt me echt niet. En daar voel ik me dan nog slechter over. Ik vind het ook ontzettend irritant dat ik niet weet waar het vandaan komt. Misschien heb ik de afgelopen dagen te veel gedaan en trok mijn hoofd het gewoon even niet meer. Er komt ook een drukke periode aan. Misschien dat ik daarom helemaal dicht sla.

Ik weet het niet. Ik ga er vandaag weer iets van proberen te maken. Ik voel me in elk geval beter dan gister.
10 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende