radeloos

Na Gisteravond het EHBO incident te hebben gehad ben ik nog steeds redelijk overstuur ook al wil ik het niet toegeven. Vandaag komt de geliefde jeugdmedewerker langs om bij mijn buurman op huisbezoek te gaan. Nou sinds vorige week ben ik helemaal klaar met hem,

sinds wanneer is het normaal geworden dat er in een huurhuis van een woningbouw maar geblowd en gedronken mag worden. Op onverantwoordelijke wijze en nog eens met minderjarige jongeren ook.
Afgelopen vrijdag hebben we dan ook de knoop door gehakt zoals iemand het zei met allebei mijn mannen dat we geen contact meer met hem willen hebben.

Afgelopen vrijdag was voor mij al een ontzettend zware dage fysiek want ik had zo enorm veel pijn. Vervolgens kwam dat bericht via de app met daarin ten eerste lees ik niet altijd mijn mail madam en hoe durf je mijn moeder erbij te halen had je toch niet laag ingeschat.

Nou ik kan je vertellen dat ik vanbinnen in 10.000 stukken brak. ik heb hem overal bij geprobeerd hem te helpen, kansen gegeven keer op keer, hij is zo vaak blijven eten, koffie komen drinken en dan zorgde ik ervoor dat er taart was.
En wat krijg je ervoor terug dit. Dus vrijdag de politie gebeld en alles uitgelegd huilend aan de telefoon want als je een depressie hebt geloof me dan kun je zoiets niet aan. Ik was compleet overstuur dus mijn lieftallige buurman die ook mijn beste vriend is. heeft het overgenomen.
En hopelijk wordt er nu eindelijk eens iets aan gedaan. Want ik ben niet gauw heel chagrijnig en boos. Maar op hem ben ik het toch echt wel. Me eerst misbruiken en vervolgens het zielige katje uit lopen hangen met ik heb niks fout gedaan en ik snap niet waar het vandaan komt.

Kortom leuk begin van de dag zo. Nu weer verder met voor mijn beste vriend zorgen in de hoop dat het gister een beetje goed maakt. Was ik gister maar later weggegaan dan had ik nergens last van gehad en had ik hem op kunnen vangen.

ik wil niet dat hij zich schuldig voelt maar het plaatje draait als 1 grote film over en over en over in mijn hoofd. en ik voel me er nog beroerd bij ook.
21 okt 2019 - 144x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende