Party

Je wordt maar 1 keer 18. En voor mij was dat gisteren/een kwartier geleden.

Het was echt een top verjaardag. Super leuke dingen gekregen en ik heb lekker veel auto gereden. Ik zat vanochtend voor het eerst alleen in de auto en het voelde als een begin van een nieuw tijdperk. Het tijdperk van keuzes maken, van je eigen pad volgen, van mijn toekomst.

We gingen dus pompoenen uithollen en het was echt super leuk! Iedereen was heel enthousiast. Daarna gingen we The Sound of Music kijken. Tot slot gingen we buiten bij een vuurkorf marshmallows roosteren en weerwolven spelen.

Ik probeer al heel lang aan het idee te wennen dat ik volgend jaar ga studeren en waarschijnlijk op mezelf ga wonen, maar vandaag kwam volgend jaar ineens dichterbij. Nu heb ik namelijk dezelfde leeftijd als ik ga hebben als ik het huis uit ga.

Het ene moment voel ik een enorme druk; pws, mondeling, examen halen, studie kiezen, kamer regelen met alles wat daarbij komt kijken, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe stof
Maar het andere moment voel ik juist een vrijheid omdat ik eindelijk mijn eigen weg in kan slaan.

Mijn verjaardag volgend jaar gaat er waarschijnlijk heel anders uit zien, maar dat het net zo leuk wordt als gisteren/vandaag, weet ik zeker.

Nieuwe leeftijd, nieuwe school, nieuwe stad, nieuwe mensen, op weg naar mijn toekomst!


01 dec 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende