ongeloof

Vanochtend met spoed naar de huisarts gemoeten omdat ik een enorme slechte had. Met gigantisch veel pijn, paniekaanvallen, krampaanvallen en gigantisch bang was.

En dit door dat een buurman waarvoor je alles hebt gegeven, zoveel energie in hebt gestoken en vervolgens een diagnose krijgt niet 1 maar 2 zelfs die al zwaar genoeg zijn om op te vangen. Vervolgens wordt er omdat je op het zwakste punt bent een mes in je rug gestoken. Waardoor ik dus aan de pillen moet, die best zwaar zijn. het maakt je hoofd licht, en je krijgt minder pijn. Maar je bent er wel ontzettend duf en slaperig van en je hebt echt een ontzettend stoned gevoel.

Dit is niet voor even maar vanwege die kwal die het heeft veroorzaakt waardoor ik dus niet anders kan en verplicht ben die pillen nu in te nemen. omdat ik mezelf zelf open krauw in mijn slaap.
Moet ik tot ik mijn intake en behandelplan bij emergis kan gaan beginnen, deze pillen slikken puur zodat ik snachts gewoon kan slapen en een fatsoenlijk leven kan hebben.

Helaas werkt het niet echt tegen de pijn want de chronische pijn in mijn knie is te erg en voel ik er doorheen, maar het geeft aan de ene kant ook een opluchting.

nu heb ik de pil ingenomen en ga ik lekker slapen zonder bang te wezen weer deze aanvallen te krijgen
23 okt 2019 - 162x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende