ongekende liefde

Gisteren was een dag vol liefde, ongeloof en veel te veel pijn. Sinds dat ik de diagnose heb heb ik zeker 1 per week dat de pijn heel de dag zo erg is dat mijn lichaam een black out heeft. Ik zak dan compleet in elkaar.

Ik ben gisteren naar de film Angel has fallen geweest met mijn lieve beste vriend. Wat was het een ontzettend mooie film. Ik heb de 2 voorgangers ook gezien, dit is de mooiste van alle 3 de films. Ik was blij dat ik even wat leuks heb kunnen doen, al heb ik heel de dag ontzettend veel pijn gehad. Na de film zijn we in Vlissingen in het centrum nog lekker uiteten geweest bij een super knus en gezellig restaurant. Ik heb in tijden niet meer zoveel lekker gegeten.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb kunnen doen. Het heeft een gevoel van liefde gegeven die ik nog niet kende. Mijn beste vriend en ik hebben band die is zo speciaal. De film heeft me zo ontzettend geraakt. Hoe ik naar huis ben gereden heb ik eerlijk gezegd niet zoveel meer benul van het leek wel alsof alles op automatische piloot ging.

Ik heb sinds ik getrouwd ben nog nooit zo een vertrouwde band gevoeld. ik voelde me gister zo ontzettend geliefd en gewaardeerd. en voor heel even was de pijn en alle emotie weg.

Helaas heb ik wel een ontzettende rot nacht gehad vanwege de buurman. Mijn beste vriend is de hele nacht opgebleven omdat het zo slecht ging. en vanochtend ben ik meteen naar de huisarts geweest
23 okt 2019 - 155x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende