leeg van binnen

Soms heb je wel eens van die dagen dat je je compleet leeg voelt van binnen of je nu in een huwelijk zit of je ben single het maakt niet uit iedereen heeft wel eens van die dagen.

Nou vandaag is de dag dat het weer zover is. En ik heb toevallig wel een huwelijk.
Een huwelijk waar in toch redelijk gelukkig ben. Maar sinds 2 weken heb ik een chronische aandoening. Tenminste is het geconstateerd dat het chronisch is. En daarboven op ben ik ook nog eens depressief dus heb ik de stap genomen om naar Emergis te gaan.

Een huwelijk is al niet makkelijk maar zeker niet als je dit erbij hebt. En als je dan ook nog eens een huwelijk hebt waarin je man geloofd. Het zit namelijk nu ook nog eens zo dat ik dit heb gekregen en momenteel zeker met mijn depressie gewoon boos ben op de heel wereld en op God.

Op dit moment vindt ik alles erg moeilijk omdat ik gewoon gigantisch in de put zit. En mijn beste vriend die ook mijn buurman is houdt me overdag bezig en zorgt ervoor dat ik af en toe uit huis ga. Hij is een boek aan het schrijven en daar help ik hem ook bij dus helpt wel om me een beetje bezig te houden

Maar mijn man vindt het moeilijk aangezien ik en mijn beste vriend ook meer dan alleen vriendschappelijke gevoelens voor elkaar hadden. en er komt af en toe nog een kus van af maar we zijn gewoon beste vrienden en hij helpt me om me bezig te houden zodat ik totdat ik naar emergis moet niet in elkaar stort
20 okt 2019 - 176x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende