Gered!

OMG!

Even een korte tijdlijn van vandaag, wellicht een van de meest stressvolle dagen ooit!

10:30 --> Ik bel alle mogelijke mensen bij de universiteit die ervoor kunnen zorgen dat de laatste handtekening die ik nodig heb op mijn aanmelding terecht komt. Niemand neemt op. Via de studentenbalie spreek ik uiteindelijk een mevrouw die zegt vanmiddag dit punt met haar collega's op te nemen, maar dat het waarschijnlijk pas na het weekend wordt. (wat er voor zorgt dat ik in paniek raak, moet huilen en mijn droom uit elkaar zie vallen)

11:00 --> Ik krijg een mailtje van de persoon die ik de hele tijd probeerde te bereiken. Blijkbaar is er iets fout gegaan via de website en moet ik het document nogmaals uploaden, wat ik dan doe. Ik mail haar terug om alsjeblieft voorrang te geven aan deze zaak.

Ondertussen lees ik al jullie lieve reacties en vooral: "laat niemand je droom afpakken" raakte me echt. Ik dacht ineens: wacht even, ik wil dit super graag. ik heb hier intens veel voor over! Niemand gaat mij vertellen dat dit niet gaat lukken! Kom op zeg! Wie denken ze dat ik ben?! Dankjullie wel daarvoor verliefd

15:00 --> Net als ik op het punt sta om weer iedereen af te bellen om te smeken op een handtekening, zie ik een antwoord op het mailtje; Ze gaat haar best doen om het voor elkaar te krijgen, maar ze kan niets beloven. Ik mail terug of ik die persoon wellicht zelf moet bellen/mailen om de situatie uit leggen, ze mailt terug dat dat niet hoeft.

Ondertussen leg ik me erbij neer dat ik deze handtekening niet op tijd ga krijgen en bedenk ik op welke manier ik aan IJsland ga vragen om me toch toe te laten ookal mist een handtekening.

17:04 --> Ik lees een mail uit IJsland waarin staat dat de deadline 1 mei is. Ook staat in deze mail: "You do not need to attach a learning agreement to the application." !!!!! En dat was het document waar ik nog een handtekening voor nodig had!!!! Het hoeft er niet bij!!!!! geschokt Ik kan het eigenlijk niet geloven. Ik kan het gewoon niet geloven.

Ik heb de mail uit IJsland nu al drie keer doorgelezen en het staat er echt! Echt waar!

Wauw, ik kan me gewoon aanmelden. Ookal komt die handtekening volgende week pas.

Ik heb zo veel lopen huilen vandaag. Ik kon gewoon niet stoppen met denken aan het feit dat ik mijn droom kapot had gemaakt. Ik hoefde maar rechts onderin naar mijn scherm te kijken om de datum te zien en te weten dat ik het niet ging halen.

Nu weet ik zeker dat ik dit heel graag wil, echt heeeeel graag, en dat ik niemand mijn dromen laat afpakken.

En ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie steun verliefd Jullie zijn helden.


PS. het is nog steeds zo dat het door corona niet door kan gaan, maar aan mij gaat het sws niet liggen cool!Edit: Ik keek vanochtend op mijn mail en ik heb de laatste handtekening die ik eerst wel nodig had, maar daarna niet meer vanacht om 00:12 ontvangen! Dus als ik daarop had moeten wachten had ik de aanmeld deadline net niet gered. Maar ik ben wel blij dat iemand voor mij de moeite heeft genomen om om 00:12 te mailen vrolijk
29 apr 2021 - bewerkt op 01 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende