Examen-6

Wiskunde ging eigenlijk wel aardig. Ik denk dat ik wel een voldoende heb! En voor mijn doen is dat goed! Dus ik heb blij. Ik denk dat ik ongeveer 41 punten heb van de 80 en met een n-term van 1 betekent dat een 5,6!

Maar iedereen uit mijn klas vond het lastig... Zelfs de mensen die wiskunde gaan studeren. Dus nu ben ik bang dat ik hem eigenlijk veel slechter heb gemaakt dan ik dacht.

In ieder geval zit wiskunde erop en ik heb er toch een goed gevoel over. Eigenlijk gaan alle examens waar ik als een berg tegen op zag goed, zoals economie, nederlands en wiskunde. Maar de examens waarvan ik dacht dat ik het wel goed zou doen, die gaan super slecht, zoals geschiedenis en aardrijkskunde. Als het goed is heft dat elkaar weer op toch?

Morgen Latijn.

Overmorgen maatschappijwetenschappen.

En dan ben ik eindelijk klaar! Tot nu toe hou ik het redelijk uit, maar ik merk gewoon dat mijn concentratie enorm afneemt. Ik ben al weken aan het leren en ik ben er gewoon klaar mee.

Ik heb trouwens geen een examen nagekeken omdat ik weet dat ik daar alleen maar meer stress van krijg. Normale toetsen kijk ik ook niet na en bovendien ben ik wel redelijk goed in inschatten wat voor cijfer ik heb.

Tot nu toe denk ik;

Grieks --> 7,5
Nederlands --> 6
Geschiedenis --> 6
Economie --> 6,5
Engels --> 6,5
Aardrijkskunde --> 4,5 (ja, het ging echt heel slecht..)
Wiskunde --> 5,5

Maar we zullen het wel zien. Eerst nog even blokken voor Latijn en voor maw OK!

20 mei 2019 - 471x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 20 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende