ehbo verlenen

Vanavond kwam ik erachter dat mijn beste vriend blijkbaar de gehele middag met gigantische krampen en buiten bewustzijn tot nauwelijks bereikbaar op bed heeft gelegen. Hij zou vandaag weg gaan naar een vriendin en ik voelde mezelf al vandaag down, alsof ik wist dat er iets ging gebeuren maar niet wist was. Tot ik na het eten van mijn man een bericht op facebook zag dat Tim mijn beste vriend niet was op komen dagen en niets had laten horen. Ik ben toen keihard naar zijn huis gerend heb hem op zijn rug gelegd, die vriendin in paniek opgebeld zodat ze niet dacht dat het aan haar zou liggen. En daarna ben ik helemaal in paniek op de automatische piloot natte washand enzovoort gaan halen omdat hij zo warm was.

Toen heb ik daarna de knop omgezet naar ehbo'er en heb ik 112 gebeld. Toen is de ambulance gekomen en hij heeft speciale spuiten. maar omdat hun niet wisten wat er in zat terwijl ik het al vier keer had uitgelegd wat er precies in die spuit zat. Heb ik de spuit zelf gezet omdat hun niet mochten en het zo afgesproken is met de huisarts.
Uiteindelijk was voor de rest alles goed dus was het wachten tot de spuit zijn werking ging doen.

Ik wist dat voor mij de klap daarna zou komen zeker omdat ik chronisch overbelaste kniebanden heb die ontzettend veel pijn deden. en nu nog eens extra hard had belast ook.
Dus nadat hij rustig en lekker op bed lag ben ik naast hem gaan zitten en was ik min of meer totaal in shock want ik was niet te bereiken. 1 voordeel de ambulance broeders vonden me allebei een betere zuster dan dat hun waren.

Gelukkig gaat nu alles weer een beetje beter morgen moet de dokter komen. en zien we verder tot die tijd zorg ik voor hem. Wat dat is wat echte vriendschap inhoud er voor elkaar zijn in goede en in slechte tijden.
20 okt 2019 - 168x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende