dankbaar

heb je wel eens van die dagen dat je ondanks dat je niet alleen bent. Dat je je toch daadwerkelijk heel de dag alleen voelt. ik ben emotioneel gezien gewoon op.
Mijn man maakt alleen maar ruzie en denkt alleen maar aan geld.
En dan heb je mij een emotie mens. die probeert mensen te helpen maar zelfs dat lukt me nu niet meer.
De pijn in mijn knie is zo verschrikkelijk dat niks helpt.
Mensen vragen iedere keer waarom luister je van die zielige liedjes
Nou ik zal je eens vertellen waarom: het uit mijn gevoel, ze zeggen de woorden die ik niet zeggen kan, en ja de tranen voelen. maar ik ben op. Ik weet het allemaal niet meer.
Het is 1 grote warboel van boven zoals met kerst als alle snoeren van de lampjes weer eens in de knoop zitten net als ieder ander jaar daarvoor. zo voelt het nu boven in mijn hoofd.
ik kan niet onderscheiden wat bij elkaar hoort, en soms heb ik het totaal niet door dat het over mij gaat of voor mij is. Er is een liedjes genaamd A thousand Miles. en eerlijk gezegd is dat hoe ik me voel.

tot 31 december probeer ik zoveel mogelijk te doen. ik ben ook aan het schrijven een verhaal voor kerst.
We hadden vanavond zoals wanneer ook niet weer eens last van de buurman. Maar dit keer kwam er politie 1 busje en 1 auto dus ze namen het wel echt serieus.
ik heb de woning aangewezen omdat ze niet wisten om welke woning het ging. En ik weet dat ik een agent zelfs 4 agenten om me heen had. Maar ik was doods en doods bang voor wat er zou gebeuren. zodra hij aangebeld heeft ben ik weer naar binnen gegaan. Maar hij heeft nu wel een probleem. 1 voordeel ik had wel gelijk inspiratie voor mijn kerstverhaal dus dat is weer eens een pluspunt

ik kom er wel beetje bij beetje. komt het steeds dichter bij. en de weg er naar toe is hobbelig en lang maar ik overleef het. want zoals ik zeg ik heb geen goede moed, maar zie je niet dat ik precies weet wat ik doe. OF TE WEL IK VOEL ME SEXY ALS IK DANS cool!cool!cool!
02 dec 2019 - 89x gelezen
Profielfoto van srsschrijver
srsschrijver, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende