zit er mee in de maag

pff, ik vraag me af waar ik gelukkig kan zijn. Niet in Nederland en niet in Canada. Waar dan wel. Ik vraag me af of ik wel gelukkig zou zijn als ik openlijk zou uitkomen voor mijn homo zijn maar ik denk dat dat gewoon een facade is.

afgelopen weken gewerkt en gefantaseerd over Heidi. GEk genoeg zat ze gisteren naast me en ik voelde niks meer en verwonderde me er over dat ik haar niks te zeggen hadverward (zij mij ook niet opvallend genoeg verwardverward)

vandaag begonnen bij een nieuwe baan maar ga het opzeggen. Het werk is echt te stom voor woorden en het betaald maar 10 dollar per uur (6.45 euro per uur) Ik kan zo veel leukere functies vinden, zelfs het copieren de hele dag was leuker. en nu het moeilijkst: het vertellen. Heb nog geen contract getekend dus zit nog nergens aan vast. maar wanneer vertel je het? 's ochtends of aan het eind van de dag? wacht ik nog een paar dagen om het aan te zien of hak ik de knoop nu door? ik denk het laatste, is wel zo eerlijk al is het ook het moeilijkst. Ik weet nu dat ik meer er van houd om tijdelijke opdrachten te doen van 4 dagen tot 3 weken zeg maar. ohhh moeilijk moeilijk. ik krijg wel steeds meer complimenten dat mijn Engels zo goed is (bijna zo goed als een native Canadian)heb geen zin om homestay familie onder ogen te komen dus blijf mooi beneden, maar ja moet toch eten klaarmaken. soms gaan ze al om half 10 naar bed dus wacht nog even en ga dan wel naar boven.

Afvallen gaat goed, super goed zelfs. Snoep niks (1 keer per week mag ik zonderen), eet NIETS na half 8 en loop veel. (note: ik gebruik de pil ook niet meer maar weet niet zeker of dat er ook mee te maken heeft. )Sinds ik hier ben ben ik al 2,5 kilo afgevallen. Afgelopen week gezwommen en ik voelde me stukken zelfverzekerder, kan je nagaan wat een paar kilo al kan betekenen. Als ik 79.9 kg weeg ga ik mezelf verwennen met een masage heb ik mezelf beloofd. OK! want 79.9 kg is echt jaaaarreeen geleden(toen ik een jaar of 14 was denk ik)

Stoppen met de pil heeft me tot nu toe BIJNA alleen maar positieve dingen gebracht, een nadeel is de eisprong. Echt fucking pijn dat dat deed. Kan me niet heugen dat ik dat ook had voor ik aan de pil ging, maar heb de pil dan ook bijna 10 jaar gebruikt.

zit echt in mijn maag met die baan. Het leek zo leuk maar helaas, ik zie mezelf niet daarwerken tot februari en dan ook nog eens het feit dat ik de mogelijkheid heb om ergens anders aan de slag te gaan en meer vrije tijd hebben.

ohhhh moeilijk.

relaxkid
10 apr 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende