en zo is het alweer 2010

En zo is het 2010. Ongeloofelijk!

lk heb alles goed op de rit. Ben nog steeds aan het werk bij mijn toen tijdelijke baantje. Het is nog steeds op uitzendbasis maar ik zit er nu toch al weer mooi 40 weken erg vrolijk. De ene week gaat het beter dan de andere of moet ik zeggen het ene taakje gaat beter dan het andere? Ik ben enorm bij gekomen (zit weer op 90.1 kg) maar ik heb ook een zittend beroep. Ik eet wel (redelijk) gezond. Ik ben verder ook gelukkig voor 80% zo ongeveer. Nog steeds geen geluk in de liefde helaas maar ik heb denk ik bindingsangst. Dus daar maar eens over heen komen en dan zien we wel verder.

Ik heb SC gezien toen ik terug was maar er was niks tussen ons, behalve ongemakkelijke gevoelens bij mij. In mijn hoofd zit alles super goed en klopt het ook allemaal maar in het egie.....

Wat is er nog meer gebeurd? Ik had weer een collega op het werk die op een andere collega viel. Het was al een tijdje aan de gang (ik had al mijn vermoedens sinds eind juli)maar het is nu officieel per 18 december.

Ik heb een vriendin verloren omdat ik lesbisch ben. Ik heb het een paar keer laten vallen. (voorbeeld email: Zij: hoe gaat het met de liefde? Ik: nog steeds geen vriendin---en dat dan over en weer tot ik niks meer hoorde) en op zich doet het me niet veel maar toch er knaagt iets bah!. Geen idee of ik haar ooit nog een keer spreek. Zou niets liever willen maar aan achterbaksheid heb ik ook niets toch?

Gisteren hoorde ik een meest afschuwelijk verhaal wat ook is blijven hangen: een vrouw van 27 (1 jaar ouder dan mij dus) is lesbisch en had zelfmoord gepleegd met pillen en werd pas na 6 dagen gevonden. Ik had echt de rillingen en nu ik het opschrijf ook weer. Ik heb haar 1 keer ontmoet maar kan haar echt niet meer herinneren verdrietig. Ik had haar zograag willen helpen, ik heb zelf ook in de shit gezeten voor jaren en ik ben er toch nog redelijk uit gekomen al zeg ik het zelf.

Aankomende donderdag lekker vrij en ga dan lekker naar de schoonheidsspecialiste. Verder werk ik vanaf maandag nog maar 37,5 uur -> zo houd ik nog een beetje huur/zorg toeslag over knipoog

Nou dit was het weer,

ajuutjes

Relaxkid
03 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende