back to back

Ik ben weer in Nederland, 2 weekjes nu. En het gaat beter dan ik had verwacht. Het is niet zo erg als de vorige keer, alsof mijn lichaam wil zeggen: het is nu goed, ga nu door met je leven. Maar ja mijn gedachten zeggen me nog steeds dat ik ga emigreren. Heb nog steeds incidenteel contact met SC. Oh my, jullie weten helemaal niet dat ik haar ook nog ontmoet heb! (als je helemaal niks van SC weet lees dan eerdere berichtjes!!)
Ik was in Toronto voor een week en toen hebben we elkaar gezien. Eerst zou het op maandag zijn maar toen was ze ziek. Woensdags ging wel door. (wens kwam uit, want had gelijk haar telefoonnummer) We hebben gegeten en gekletst. Daarna gewandeld door het grote winkelcentrum. En we hadden meer dingen overeen dan ik dacht. Ik was met sommige dingen slimmer dan haar (zoals foto's op cdrom zetten en niet alles op je computer laten staan) en zij leerde mij ook dingentjes (beleefdheid). EN!!...zij hoefde ook niet naar de WC onder het wandelen. We hebben elkaar allebei in de ogen gekeken maar ik voelde helemaal geen verliefdheid meer. Had nog een beschermengeltje voor d'r gekocht en toen gaf ze me een zoen op de wang terwijl ik meer een 'hug' gaf. En nu vraag ik me dus de hele tijd af.....had ik haar ook op de wang moeten zoenen...als ik nu net even mijn gezicht had gebogen had ze me misschien wel op de mond gezoend....ze durfde me ook niet altijd in de ogen te kijken wat ik weer verwarrend vond. We hebben het hele onderwerp 'facebook' genegeerd. WEL een foto gemaakt, mijn meest dierbare foto van een jaar in Canada.
Misschien zag ik haar wel meer als een mogelijkheid om een minnaresse the hebben...geen idee--het verward me erg maar ben nu wel zo ver dat ik 99,9% zeker ben dat zij niet op mij valt en heb er (eindelijk) vrede mee. Ga haar miss nog een keer in augustus ontmoeten en ben dan van plan om het te vragen....misschien ;-)

Mijn bff weet nu ook dat ik op vrouwen val en ze zei gelijk: 'er veranderd niks'. Was er zo blij om. Zij had ook een klein geheimpje (wat ik eigenlijk al vermoedde); ze doet 'het' met een getrouwde man. Ze lijkt daar heel gelukkig mee (geen mening graag, want je kent de situatie niet) en meer kan ik niet wensen.

mijn vriendin met kind is nu ook gelukkig

mijn excollegavriendin is nog steeds aan het studeren en ik vermoed dat ze net zo is als mij en dat ze zelfs op mij valt!! Nog niet echt op ontdekkingstocht geweest maar dat staat nog op stapel. Maar als je alles bij elkaar optelt....wie weet vrolijk

nou, dat was het weer

relaxkid
16 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende