't giet veelste goed

Ben nu 6 weekjes weer terug in Nederland en alles valt op z'n plek. Eerst even uitgerust en toen op zoek naar werk. Het uitzendbureau had iets voor 2,5 week maar zit er nu nog steeds (5 de week komt er aan) en mag voor 99.9% blijven tot juni.

Ik kom om in de energie en ben op van 7 uur tot 23 uur en loop 's avonds een uur langs het water, zie vriendinnen en houd mezelf bezig. Heb een huisje voor mezelf per 1 mei dus dat is ook weer een uitdaging. Ga ook beginnen met bijeenkomsten van het COC.

Maar...als ik alleen ben of me verveel overvalt me een treurig gevoel. Ik kan zo in huilen uitbarsten en ben dan maar aan het jammeren. Ik ben gewoon niet blij hier, of nou ja niet gelukkig wel blij. Ik zou willen dat ik genoeg geld + flexibel werk had zodat ik een half jaar in Canada zou kunnen wonen en een half jaar in Nederland (of beter van april tot oktober in Canada en de rest in Nederland)Maar goed, eerst moet er geld binnenkomen en dan zien we wel weer verder.

Mijn va is met pensioen nu en het gaat beter dan ik verwachtte gelukkig.

Ik heb weer 's een collega die ik leuk vind, niet dat ik vlinders in mijn buik heb maar vind het gewoon leuk om met 'r te flirten;;;;ze reageerd alleen niet, ach ja zijn we gewent hihihi.,

relaxkid cool!
19 apr 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende