geniet van het leven....

Anno juli 2016 kan ik inderdaad van het leven genieten.

Sinds jaren
- ben ik niet meer onverklaarbaar chronisch moe (lang leve de groente/fruit smoothies in de ochtend),
- heb ik weer een regelmatiger en rustigere menstruatie (cyclus 19 dagen!!) waarschijnlijk door mijn vitamine-boost in de ochtend (zie boven)
- zit ik op de juiste werkplek (met een aanbieding voor een vaste werkplek en opleiding),
- geniet ik van mijn balkon terwijl het zonnetje ondergaat en
- verheug ik me op de dag van morgen, want die ben ik ook nog vrij!

ik ga nu zelfs naar de sportschool omdat ik zoveel energie heb, beetje hardlopen, beetje spieren trainen en dat voor €1,50 per dag!

in januari begin ik waarschijnlijk aan een opleiding die mijn werkgever betaald. Ik ga er niet meer door verdienen, dat is wel een puntje en of ik alles ook onthoud en kan uitdragen is het tweede vanwege de naweeen van mijn burn-out.

En omdat het nu zo goed gaat, wil ik graag een auto'tje kopen, die mij een wachttijd op het station bespaard als ik weer net mijn trein gemist heb, die mij uitgerust op het werk aan laat komen....maar ja, de kosten he? Leasen zou een optie zijn maar vind ik nog iets te riskant want stel dat ik mijn auto toch beu ben en weer de voorkeur krijg voor het ov? of als de werkelijke kosten toch wel iets hoger zijn dan ik nu denk, kopen is me allemaal veel te ingewikkeld (afschrijvingen, verzekeringen, schade-vrije jaren, etc.)

Als ik iets heb geleerd van mijn vorige relatie is het dat ik meer moet genieten van wat ik heb, ipv somberen over wat ik niet heb --- als je mijn verleden bekijkt (en dus mijn vorige post herleest) snap je dat ik die neiging erg veel heb maar op het moment leer ik dus dat ik er inderdaad van kan genieten...

Een relatie heb ik niet, ook nog niet echt behoefte aan. Ik heb een leuk meisje op het oog maar weet vrijwel zeker dat ze hetero is, 2.3 kind heeft en een man....maar ook dat wind me op want hoe cool zou het zijn om haar dan te verleiden?? Tja, mag niet he? Stoken in een (goed) huwelijk....



20 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende