boel

Wist je dat het best grappig is om al je oude berichten te herlezen? Ik begon met het lezen van 2005 en het verbaasde me wat ik allemaal deed toen en wat ik dacht. De reden dat ik begon te lezen vanaf 2005 was om te ontdekken wanneer ik voor de eerste keer ECHT wist dat ik lesbisch was. Nou ja dat was dus in 2005, met Maria.

Er is de laatste uhhm, 3 maanden veel veranderd:
1. mijn zus weet eindelijk dat ik lesbisch ben, via de MSN. Ze was blij voor me
2. ik kom er steeds meer voor uit, allebei mijn zussen weten het nu, aantal vrienden hier in Canada weten het
3. blijkbaar is mijn neefje ook homo, hij is 20 jaar en vertelde het z'n moeder 5 jaar geleden. Dit hoorde ik van mijn zus (die officieel nog niet wist dat ik pot was) en nu is er ook twijfel over een andere neef van me en een tante.
4. mijn oudste zus weet het nu ook, doordat ik zei:holadijee 2 homo's in de familie.
5. ik heb nog steeds occasionally contact met SC, ze stuurt me korte 'nietszeggende' berichtjes, virtuele bloemen/cakejes/. Maar het was echt liefdesverdriet voor toch zeker 4 maanden. Mijn hart deed pijn, zeker
op 21 juli. Ik heb haar de waarheid verteld in een email (..let's start telling the truth, I can't get you out of my head...) maar daar reageerde ze heel professioneel op. Heb haar en 1 collega ook een kaartje gestuurd voor kerst en ze was zo blij dat ze post had gekregen van me, maar niks terug...tsjaa.
6.voel me helemaal thuis in de Anglicaanse kerk, dus wil graag ook naar zo'n kerk in Nederland. Katholieke kerk is zo TEGEN homosexualiteit dat ze het totaal verbruid hebben voor me!!


Ben nog steeds in Canada, nog een paar weekjes te gaan, en daarna terug naar Nederland. Echt compleet geen zin, heb geen idee wat ik kan verwachten.

Ohh en ga vanavond uit in de gaylife van Vancouver (een lesbische vriendin vind het zo intressant dat ik er langzaam voor uitkom en het niet uitschreeuw dat ze me graag wil introduceren tot het partyleven)

nou, dat was het weer.
relaxkid
18 jan 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende