Epiloog Coming-out

Iedereen weet het nu, mijn zussen, vrienden, collega's.....en mijn OUDERS. Ik heb het op 1 april aan mijn moeder verteld en die reageerde nogal onthutst maar wel goed verder. En aan mijn vader op 8 april (mijn moeder kon er niet van slapen dat zij het al wel wist en hij niet). Hij reageerde echt totaal niet als verwacht (maar ja wat voor reactie was het dan wat ik had verwacht??). Volgens hem is het iets onnatuurlijks en zit het tussen je oren. Ik vond dat best (zolang hij zelf daarin geloofd...) en ben de discussie niet aangegaan. Maar goed, de drie woorden zijn er uit en ik kan je vertellen het valt allemaal wel mee. Ik weet, dat als je nu als twijfelaar leest je dat niet zult geloven (heb ook vaak genoeg in die situatie gezeten) maar in mijn geval ging het goed. Ik vind dat als hij daar een probleem mee heeft het idd ook Zijn probleem is en niet het mijne. Ik ben gelukkig zoals ik ben, en de rest heeft pech.

Heb ook een eerste vriendinnetje gehad,verliefd D uit H. We hebben gezoend! Ze boog naar me toe en ik dacht:'oh jee', maar mijn innnerlijke boog naar haar toe en toen zoende ik haar. Ik vond het helemaal niet zo heel bijzonder, mijn lichaam stond niet in vuur of vlam. Gelijk erachteraan ook op de Franse toer (wat ik blijkbaar heel goed kan...engel)liefdesverdriet Inmiddels heb ik haar al een tijd niet gezien (we chatten nog wel), en de laatste keer dat ik haar wel gezien heb heb ik eerlijk bekend dat ik geen gevoelens voor haar had. Ze is ook totaal mijn type niet. Ik vond dat ik haar aan het gebruiken was en dat wilde ik niet op mijn geweten hebben. Maar ik weet nu ieg hoe het is (het is geweldig kan ik je vertellen) en kan niet wachten op mijn volgende vriendinnetje (wat ws nog wel ff duurt).

Mijn neefje (6 jaar jonger dan mij) is ook homo, we twijfelen bij een ander neefje (3 jaar jonger dan mij) of hij ook homo is en een andere neef (6 jaar ouder dan mij geloof ik) is het ook....goh als we vroeger toch 's alles wisten wat we nu wisten erg vrolijk

Ben werkloos sinds 1 april, en heb WW aangevraagd. Aangezien ik eind mei 2 weken op vakantie ga naar tadada: CANADA ben ik ook niet echt interessant voor werkgevers om mij aan te nemen, dus doe ik het rustig aan en geniet van het heerlijke weer.
17 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende