Weg baby

3 keer knipperen en m’n baby is 6 maanden. EEN HALF JAAR. En ik ben daar gewoon niet klaar voor haha. Hoe bizar snel is het gegaan?!

We hebben een ontzettend makkelijke baby *even afkloppen*, en de dagen vliegen voorbij. Meneer groeit als kool, we hebben zelfs een extra controle bij het consultatiebureau binnenkort omdat hij boven de +2.5 lijn zit kwa lengte. Hij werd 1.90 geschat, maar op deze manier als hij deze lijn volgt gaan we richting de 2.10(!!!). Zijn gewicht zit op de +2 lijn, dus we hebben een grote vent haha. Maar wel in proportie en dat is het belangrijkste.

Hij eet goed, hij lacht de hele dag door, het is echt een leukerd! Zo bijzonder om die veranderingen te zien, elke dag kan hij wat nieuws lijkt het wel. Enigste wat hij nog niet doet is doorslapen, maar dat komt vanzelf wel! Hij wordt snachts nog wakker voor 1 voeding, en slaapt daarna weer keihard verder. Dus is allemaal goed te doen. Al zou ik het ook niet erg vinden om 1 dag gewoon op bed te liggen en 20 van de 24 uur te slapen hoor haha.

Ik ben ondertussen ook gewend aan het thuisblijven bij m’n mini, en mis het werken eigenlijk niet echt. Wel benauwd het me de laatste tijd een beetje dat je echt nergens heen kunt.. Juist omdat ik nu dus niet meer werk heb ik meer behoefte aan een avondje weg, een dagje shoppen of uiteten! Maar nog even doorbijten, hopelijk mogen we snel weer. Ondertussen ben ik fan geworden van wandelen! Ga bijna elke dag een uur/anderhalf uur lopen met de kleine, heerlijk. Deed ik eigenlijk nooit, maar nu toch lekker wat buitenlucht & even de deur uit.

Verder hebben we heel wat Corona gevallen in de familie gehad helaas.. De opa van mijn man is eraan overleden 3 weken terug. Hij heeft onze kleine nooit kunnen beethouden, alleen op afstand kunnen zien.. En dat is echt heel rot, het was zo’n lieve man die dol was op z’n achterkleinkinderen.

We zijn voorzichtig met onze kleine, maar proberen ook een beetje ‘normaal’ te leven. We zien onze ouders, broers/zussen nog & die mogen hem ook gewoon beethouden (na handen wassen), ook in de hoop dat hij niet te eenkennig wordt. Maar in het begin vond ik het wel spannend hoor! Nog steeds geef ik m’n kind niet altijd graag af, en wordt er zelden opgepast door iemand haha. Soms een uurtje door een van de oma’s, maar echt een middagje wegbrengen.. Nee daar ben ik nog niet klaar voor! Ik had nooit verwacht ‘zo’n’ moeder te worden, maar here I am!

Kleine stapjes. Genieten van elke dag en elk moment. In het hier & nu leven. Mijn motto’s voor de komende weken!
23 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustMe22
JustMe22, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende