Verrassing..

Baby nummer 2 is onderweg! Holy Moly... Ik ben nog steeds een beetje de weg kwijt haha. Ons zoontje is namelijk nog maar 6.5 maand, deze hadden we even niet zien aankomen! Maaaaaar.. Ik ben zo blij!

Voor de zwangerschap van A. was mijn cyclus al super onregelmatig, ik heb PCOS. Dus dat na de bevalling alles onregelmatig verliep, snapte ik wel. Maar nu weer een cyclus van 50+ dagen, dus begon ik na 40 dagen maar te testen ‘voor de zekerheid’. Vrijdag 23 april nog negatief getest, dus ging er eigenlijk vanuit dat het niet zo was. Maar, maandag 3 mei werd ik wakker met zo’n leeg-misselijk gevoel in m’n maag. Het was genoeg om toch nóg een test te doen, eigenlijk meer om het uit te sluiten. Maar daar kwam streepje nummer 2! Huilen natuurlijk haha. En zoveel ongeloof.

Voor A. zijn we ruim 1,5 jaar bezig geweest. Nu niet meer aan de pil begonnen omdat de wens voor een 2e er was, maar de eerste 4 maanden veilig gevreeën. Het een paar keer besproken, en eigenlijk kwam het erop neer dat we nog even wilde wachten, maar omdat het de vorige keer een tijdje had geduurd, we nu wat minder voorzichtig zouden doen. En dan zouden we wel zien hoe het zou gaan lopen! Alleen dat het dan na 2 maandjes raak zou zijn... Wauw. Ik voel me wel echt gezegend, zonder de stress van de vorige keer -gaat het lukken, weer 1200 testen, ovulatie testen, doktersbezoeken-. Maar het is ook spannend!

Anyhow, maandag gelijk op pad gegaan om manlief te verrassen. Een rompertje gescoord met ‘geluk zit in een klein rompertje’, en baby sokjes. Deze heb ik met wat confetti in een doos gelegd, met de positieve test erbij. En savonds hem verrast. Nou hij was écht verrast haha. Maar ook heel blij, na de eerste shock kwamen hij hem ook de traantjes.

18 mei hebben we de eerste echo, dus het is nog wel even spannend. Maar we laten het over ons heen komen; het komt wel goed.

Gedachtes gaan ook alle kanten op. Van hoe gaan we het doen met 2 onder de 2?! Tot- wat gaaf dat ze straks zo dicht op elkaar zitten! We zijn echt heel blij, maar ook realistisch. Want dit gaat wel echt pittig worden. A. loopt nog niet, en dan gooi je er nog een baby’tje bij. Dus hoe we het allemaal gaan organiseren moeten we nog even achter komen, maar dat komt wel goed. Opnieuw een ritme vinden, met 2 kleintjes. Handen tekort, maar liefde in overvloed.
06 mei 2021 - bewerkt op 22 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustMe22
JustMe22, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende