Update tijd!

Het is ondertussen al heel wat weekjes geleden.. En eigenlijk gewoon omdat het even hectisch druk was allemaal. Dus nu maar eens de tijd nemen voor een update!

Met onze mini gaat alles goed, we verwachten een zoontje! Vanaf het begin had ik dat gevoel, maar het was toch wel heel fijn om het bevestigt te krijgen. Ik had net zo blij geweest met een meisje hoor, maar dan had ik wel even moeten schakelen aangezien m’n gevoel ‘JONGEN’ riep haha. We zijn rustig bezig met de baby kamer, behang is gedaan, er staat een grote kledingkast & 2 stoelen (volwassen fauteuil & kinder fauteuil), te schattig! Dit weekend gaan we shoppen voor de echte uitzet, commode, ledikantje enzo.

Ondertussen zijn we morgen alweer 22 weekjes in verwachting, het gaat opeens echt super snel. En m’n hoofd loopt een beetje over met wat er allemaal nog geregeld moet worden! Zoveel informatie wat er op je af komt.. Ik probeer het een beetje over me heen te laten komen, voor zover dat kan, en het los te laten. Het komt wel goed. En missen we iets, is dat altijd op te lossen.

Op m’n werk gaat alles prima, het wordt allemaal wel wat te zwaar lichamelijk. Dus vanaf volgende maand ga ik een dag minder werken, en vanaf 1 september stop ik met werken! Dit vanwege de fibromyalgie, het wordt gewoon te zwaar. En straks als ons kleintje er is wil ik heel graag thuis blijven, zeker de eerste periode. Gelukkig hebben we de luxe dat dit kan! En gelukkig heb ik een super toffe werkgever die onwijs mee denkt en alles zo goed mogelijk probeert te regelen. Ik ga weg met een goed gevoel, en wie weet ga ik over een paar jaar weer terug naar ze.

In de tussentijd zijn we ook nog ‘even’ getrouwd. Het stond al anderhalf jaar op de planning ongeveer, en toen kwam die klote Corona. Alles liep in het water.. Dat heeft wel even wat rot nachten en huilbuien opgeleverd hoor, onze droomdag pats boem weg. Maar we hebben besloten alsnog te trouwen, ook ivm onze mini die onderweg is. Het is fijn als zulk soort dingen gewoon geregeld zijn, en het was een bijzondere datum voor ons.

We hebben een hele mooie dag gehad, mooi weer! Alleen de getuigen mochten erbij zijn, dat waren de ouders. Dus dat was wel fijn. Allebei in onze trouwkleding, fotoshoot gedaan, afgesloten met een bbq in de tuin met z’n 6e. Het was klein, intiem, mooi. We kijken er met een goed gevoel op terug! Enigste minpuntje was het gevoel hebben van ‘het is niet af’. Om 16 uur is de dag eigenlijk afgelopen, gaat de trouwkleding uit & de barbecue aan. En om 22 uur was iedereen weg en zaten we met z’n 2tjes op de bank. Dat was even anti climax, ik had zo nog wat uurtjes door gekund haha. Dus dat feestje komt nog wel! Misschien volgend jaar, maar ik denk eerder in 2022 als we 2 jaar getrouwd zijn. Dan kan onze mini ook lekker rond huppelen en doen.

Dus het was even hectisch allemaal.. Baby, trouwen, werk. Het was veel. En nu wordt het weer veel want ik wil van alles doen! Baby kamer moet zo snel mogelijk af nu ik me nog ‘oké’ voel, thuis moeten er nog wat dingen gebeuren, en eigenlijk wil ik ook nog op vakantie haha. Al zit dat er even niet in, nu ik ga stoppen met werken wil ik niet nog eens een paar weken verlof opnemen. Dus we gaan nog een paar weekendjes weg plannen in Nederland. Even uit de thuis situatie, en even samen genieten nu het nog kan! Straks met een baby moeten we eerst weer wennen als gezin aan de nieuwe situatie. Dus we hebben nog zat in de planning staan!

Wel allemaal leuke en spannende dingen. Heb er zin in!
17 jun 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustMe22
JustMe22, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende